Misslyckat köp!

Just det. Fick mina nya linser idag. Jag säger bara fyfan! Dem var hemska! Det såg ut som några jävla porslinsögon! Åh! Här har man gått runt och haft stora förväntningar och sen när man får dem ser man ut som nån jävla docka i dem. Det gör mig så lack.. Men jag ska beställa nya från mitt gamla trogna fargadelinser.com :) låter inte seriöst, jag vet, men dem e mycket bättre än Pharma Optic-skiten. Som tur e var de extrapris, 99 spänn. Men jag blir bara så aaaarrrg.


Hejsan hoppsan!

Idag blev dä stan med eve, elin o tova :D alltid skoj. Fast senare mot kvällskvisten åkte tova hem till stockholm igen, lite sorgligt sådär, en härlig tjej. hehe.
Vi gick in i en liten grotta, eller va man ska säga, ne men typ ett litet mysigt ställe där dem sålde sån här god choklad o kaffe o sånt :) de va jättemys! men så himla dyrt, men nån gång ibland måste man unna sig! Vilket jag inte gjorde idag men ändå ;) nån gång blir de av! Och så såg vi att cissi och nour kommer till kalmar den 31a. Dem från raj raj, ni vet! ;) här är en rolig video från raj raj, med dem ;)



hahah, :D

aa dem kommer i alla fall till kaaalmaar, men bara ett problem, har fortfarande inga pengar, haha. ska spara till siesta också, om jag nu ska åka dit, men de hooppas ja verkligen! Kostar 120 spänn till cissi o nour, inte så mycket ju ändå, men aa, få se hur de blir me de. :)
Och snart ska ja till eve o elin, spela wii kanske, är kul har ja hört :D o de där guitarhero(stavning?) som eve tjatar om hela tiden, haha.
Måste packa till jönköping, men jag orkar inte. men jag måste.

Äntligen nöjd?

Nu kan jag nog äntligen somna nöjd med mitt blogg utseende :D det känns typ rätt nu, det känns som mig :) plus att ja har skaffat lite musik. jag tycker den låten e bra i alla fall :)
Natti Natti!

En ganska tråkig dag.

Nej idag har jag inte gjort någonting. Var en sväng på köpstan och gjort köttfärsspaj, men annars ingenting. Tråkigt.
Men imon så ska jag till stan med eve, elin och tova :D fast ett problem, jag är fortfarande pank, då är de inte så skoj att gå runt i stan o se dem andra köpa massa stuff, haha :D men ja försöker behärska mig. Måste skaffa nåt slags jobb. men jag hatar att jobba. vill bara ha pengarna :)
Och nu ska ja kolla på Ghost Whisperer ;)


Björn Gustafsson snyftar :)

Jag antar att alla måste ha sett denna men den e så skön, måste bara lägga in den! Björn Gustafsson alltså :D så gulligt när han börja gråta :) haha.


Bruna linser

Jag har beställt bruna linser, igen! Dem andra råkade jag ju dra sönder, så :D men nu snart kommer dem på posten :D waha!


Britney Spears - Piece of me

Jag brukar egentligen inte gilla Britney Spears, men denna låt är inte helt fel ;)


Åh vilken underbar dag.

Idag har jag varit på promenad med matilda, vi tog lite kort och hade trevligt :D var så längesen jag verkligen umgåtts med henne, så att säga, haha. Vi gick ner till stranden och fotade med hennes finfina kamera :) vill också ha en systemkamera, men de e ju så fruktansvärt dyrt. Och sen så gick vi till henne och fortsatte leka fotograf/modell, och hon har ju en vit vägg o allt som e så bra som bakgrund, kameran på stativ o allt. Mm det var härligt :D  här är lite exempel på några av bilderna vi tog ;)

image164



image165


     

lalala

Jag blir då aldrig riktigt nöjd med min blogg. Hrmf. är nog ganska krävande ;)
måste snart gå till sängs, inte bra att sitta uppe hela nätterna, nej nej. Snart så blir det till att åka till jönköping, ska väl bli trevligt :)
GODNATT


Trevligt på Kalmar slott!

Åkte en liten sväng in till stan idag och träffade vera. :D Eve skulle också följa med men sen kom hon på att det var nån KM eller nåt, i tennis.
Men både vera o jag var panka så vi roade oss på andra sätt. som att gå till Kalmar slott och vandra omkring och ta massa tjusiga kort ;D och det var en härlig dag, inte för kallt, inte för varmt. Lagom, alltså :D haha. 

                   image86


image87


image88

Så, lite trevliga bilder fick ni där! :D

God natt.

Mmmm, jag lägger ner mycket tid på min kära blogg. Men nu är jag väl ändå lite nöjd i alla fall. måste faktiskt gå och lägga mig ska upp tidigt imon, ta bussen till stan vid halv elva. undrar hur detta ska gå ? god natt i alla fall.

Middag och teater-dag

Dagen börjar med att bli dragen ur sängen, för att åka till farmor och farfar för att käka middag. Och där träffar vi kusinerna, och det var ett tag sen så det var trevligt :) vi åkte till nån ödeloppis med gratis saker, man önskar bara att det vore saker man verkligen ville ha. Inte typ skitgamla böcker och använda glas och askkoppar, HAHA. Men jag hittade i alla fall en Veckorevyn från januari, och det är inte kattskit!
Sen ringde lilla evelina och ville dra med mig på en teater för dem hade fribiljetter, och det tackar man inte nej till :) så det blev direkt dit efter att ha kommit hem. Det var nån fars eller va de heter :) teater med humor, nja. Det var ganska kul. =) så att säga. Och imon skall vi åka till stan och träffa vera, och kanske elin lite senare med hennes kompisar :) blir nog mycket trevligt ;)

Bloggutseende

Gud vad jag sliter med bloggens utseende, haha. Massa ändringar hit och dit, till slut blir ja så trött att de får bli som de blir, helt enkelt. Men, nu är jag nog klar, för tillfället i alla fall :)

uppdatering 21.58
nuuuu! är jag klar med bloggen :D det tog ett tag vill jag lova! men nu är jag faktiskt nöjd, på riktigt :)

Usch sicket väder.

Gud vad jag saknar sommaren. Tänkte på det idag när jag tog en promenad ute i det kalla "vårvädret". Vet inte vad för väder det är. Typ blandat vår med vinter. Solen lyser samtidigt som snön klär marken. Det tycker jag inte om. Vill ha sommar, sommar, sommar!  Och så känner jag för att göra nåt drastiskt. Hrmf. Men typ pierca mig nånstans :) Tungan eller ögonbrynet. Det är nog sant det där som alla säger att det blir som en drog, har ju redan i naveln och nu vill jag bara ha mer och mer. Hehe. Man får passa sig. 

Men lite glad är jag för idag gick jag upp redan i ottan för att spela tennis! Klockan 09.00 veetttu :o sen blev de en långpromenad, så jag hoppas att jag har fått bort lite av påskmaten, hehe! :D Träffade eve på köpis, hon blev rädd när jag hoppa fram framför henne xD de va rätt kul :) yaya.

                       

Bilder av mig som jag tog alldeles nyss. :)


Min påskbakelse

Nu när det är påsk och allt, tänkte lägga in min fina bakelse jag gjorde på hkk i skolan :D

image52

men vera och elin kallar den för rumpa?! jag förstår inte vad dem får det ifrån. Jaja. Jag tycker den e fin iaf :D

GLAD PÅSK! :D

Idag är det påskafton, och jag har precis smällt i mig massa påskmat ;) känns ju jätte bra i magen nu (y) hehe.

Jag har gjort något som jag inte trodde jag nånsin skulle göra. Jag kommer ihåg för några månader sen när mamma sa att detta kommer att bli populärt igen, som de va på 90-talet o allting, och jag svor att jag aldrig skulle utsätta mig för något sånt, även om alla andra gjorde det. Hrmf, vad kan det vara?! :D
Jag har köpt high waist-byxor! Jeans med hög midja då alltså, om det var otydligt! ;) haha. Men jag tycker faktiskt att det är fint, med hängslen o sånt också :)
 

här är dem :D

Goder afton!

Snart är det påsklov! Härligt vettu, när man får leta påskägg och allt, yezz :D hähä. Sen blir det att bo på hotell med mami i jönköping. Ärligt talat, har aldrig bott på hotell, bara motell och sånt. Men inget sånt här lyx inte! :D de e gym o spa o allt :) så de blir nog fint! höhö, och så vore det ju trevligt att träffa släkten, det händer ju inte så ofta :( saknar dem så himla mycket! ggrrr. yaya. Det blir nog bra med de :)

imon - stan med the crew, haha, lite solning på det också, hoppas i alla fall elin o ja på :D hihi.
ikväll - lite plugg, sen gå till sängs! mycket frrestande ;)


Pluggtråk.

Har suttit här flera timmar med massa plugg. Plugg upp till mina öron! "Upp över mina öron, över hela min krooopp" Haha! Kunde inte låta bli :)
Så jag har spenderat hela min skoldagliga fritid till att söka massa fakta om det landet jag representerar. Jamaica ;D Känner att jag har satt ganska stora krav på mig själv, har sagt att ja ska bli expert på landet! Jovisst, lycka till! (y) massa matte har jag också, höll på o glömma. Men ja palla inte, som man sä! :) men gud vad jag weinar. Haha, sååå för att ha nånting ljust i detta, ta en titt på denna sköna video från Jamaica ;D de e en rastafari-guide som, ja visar endel saker man kan göra o dedåva :D men typ de första 50 sekunderna är lite sega, så ha tålamod! Enjoy! :D



Onsdddag!

Kom nyss hem från skolan. Har haft utvecklingssamtal, och ja, jag har bara fått bra omdömen ;) haha, nedå men vissa lärare är ju lite wacko :D men nöjd? jorå.
För övrigt så var eve o elin inte närvarande under dagen, elin e ju ledig, men eve.. de e en annan femma :D haha, men vera o ja klarar oss bra ändå! :) men vi saknade er andra, åf cårs (y)

Usch, jag känner en ganska stor stress och press, infööör sommarjobb! jag vet inte om jag har ett på gång, alså det som jag har blivit erbjuden - så att säga - kan jag inte uppfylla, haha- låter töntigt, men sant (y). Men jag kanske kunde hoppa in nån gång ibland fast, aaäeh. Känns jobbigt med jobb asså. jobbjobbigt ;) gud vad jag e vitsig!
 
och så var det åååår sen jag träffade matildaa - eller okej, inte år. Men det var såå längesen, även fast vi bor så nära. Hur kan det komma sig? Måste lekas vid snart! =)

Och nu ska jag nog hoppa in i duschen innan jag sätter igång med lite plugg och sånt där roligt! Haha

Sjuk!

'Ajajaj, de bultar o de bankar, för jag är sååå sjuk'. Bah, förkyld o allt. Jag kan väl säga att det känns som om jag har svalt några rakblad här och var! Inte gött de inte. Så ja, det blir väl till att plugga idag, om jag orkar. Högst otroligt. Men men. Hejdå i alla fall!


       

Trip till Kroken.

God kväll! Kom hem från Kroken för ett tag sen, hälsat på farmor och farfar med familjen idag ju :) Trevligt trevligt! Jag och min kära bror gick ner till stranden och tog lite tjusiga kort - om jag får säga min mening ;) Här kommer ett par:

Härlig stenstrand :)

image35


Min broder åker inlines, haha går väl sådär.
image36


Tjusiga stenbilder har vi här då!
                       

Jag kan inte kalla mig fotograf direkt men det är i alla fall kul att fota o göra om bilder, hehe. Nu måste jag hoppa in i duschen. Hejdå och sov så sött! :D


Dålig musiksmak? Åhnä!

Alltså, man har inte dålig musiksmak, det finns ingen dålig musiksmak. Olika musiksmaker heter det. Man kan inte säga att den musiken någon lyssnar på suger, 'hur fan kan man lyssna på sån skit'  liksom. Man borde få lyssna på den musik man tycker om. Det kan göra mig så 'hrmf'.. irriterad!
Musiken kan göra en glad eller ledsen, det man hör som man tycker om. Det är väl kul? :) man borde ju inte bli nedtryckt för det? Eller? Nej, det tror jag då rakt inte!
Själv är jag allätare. Aa, det kan man nog kalla det :D vad som helst kan vara bra.

Bästa låten just nu är Daughtry - Over you.
'Men kan man verkligen lyssna på han? Han var ju med i american idol, öhm.'  Haha, ja det kan man :)
Så, vad vill jag ha sagt med allt detta? Jo, stå för den musik du gillar! Bara du mår bra! Och det gör man av musik, ohyes! :D

image27

SOMMAR!

Ge mig sommar, nu!


RSS 2.0