JAG VET INTE VAD?

Förlåt för tråkiga inlägg på sistone! Är inte på min bästa sida känner jag för tillfället, sjuk (mådde lite bättre idag, men känner mig sämre och sämre nu..), skola och plugg och skola och plugg. ÅH. och på tal om plugg, nu ska jag plugga frankrike, japp. jag är fransk delegat som tillsammans med klassen och massa andra klasser ska delta i fn-rollspel som hålls på skolan, JIPPI. så nu ska jag försöka få in lite franskt vett i skallen! skulle helst bara vilja sova, får se om det blir av med något pluggande. om jag får säga vad jag tror blir det nog inte av. nej godnatt. åh....

Finalllyyy

Yeees, äntligen har typsnittet kommit till rätta! Jag har nu uppdaterat utseende på bloggen som kanske syns, och försökt få in detta typsnitt men det ville inte ge sig! Men nu hittade jag den lilla skitgrejen som förhindra't! hihi..

Jahapp, idag var jag hemma. För jag mår inte bra. Någon förarglig förkylning, känns som jag har feber och eftersom vi inte har någon termometer som funkar får man helt enkelt känna efter själv. Uschhhh, men det är så långtråkigt att bara ligga hemma, så imorgon går jag nog till skolan, hur jag än känner mig.. har i alla fall sysselsatt mig med att baka kladdkaka med nutella och kolasås! Den blev god, och kladdig, eller ska jag säga rinnande? men jajja, hellre det än torr och svampig (y) mmmm. Ska nog ta en bit till. Ha det!

Inhandlat


Stickad tunika, Gina Tricot 249 :-


Bruna stövlar med nitar, Deichmann 299 :-


HEMMA

Morsning. Istället för att springa runt på någon fotbollsplan på idrotten i skolan ligger jag i sängen och kollar på Grey's anatomy. Ganska chill, faktiskt. Men jag skulle helst ta bort halsbrännan och febern(?). Har inga halstabletter och ingen termometer så i'm kinda screwed. Får ta och sova eller nåt. CIAO


LAN

Tja. Ganska seg dag idag, dubbel-lektion i svenska, matte, sen samhälle. TRE lektioner med fn-arbete! Inte riktigt klokt.

Men det är fredag och det gillas! Speciellt när jag snart ska åka och lana hos Hildaaa, hah. När jag berättade för mina brorror att jag skulle iväg och LANA sprack det. De började garva. -SKA DU LANA? HAHAH.
Vi får väl se hur det går. Heheh. Nej nu måste jag skynda maj!


Akinator, the web genius

Om ni inte har testat detta, så gör det! Tänk på en känd person, kan vara vem som helst, bara det är någon kändis! FUCKIN UNBELIAVABLE, hahha! http://en.akinator.com/


b-day

grattis till mig, hihi


Night out



Igår var rolig! Förfest hos vera, gick mest ut på dansadansa, eftersom vi inte tänkte gå in på vallen var vi ju tvungna att dansa av oss ;d Sedan gick vi alla mot vallen för att träffa lite people, det var mysigt.
Var hemma vid 1-tiden, eftersom det var bara att gå upp till skolan denna dag klockan 8.10. Bra av mig att lyckas gå upp 10 minuter innan bussen gick, fattar fortfarande inte att jag hann. Väl i skolan, var det inte mycket folk. Men det skulle ändå bli redovisning, det gick la okej. Men sen kände jag bara att jag inte orkade vara kvar så jag sjukskrev mig och drog hem. Och nu ligger jag här och lyssnar på John Mayer. 

Ikväll blir det lugna tag alltså. Men imorgon blir det nog lan hos Hilda! wowoooow, mitt första, hah:D 
Ha det fint pusselipuss! 


Wednesday

God kvällsning! Det här blir ett snabbt inlägg för jag är trött och vill sova, för ovanlighetens skull.

Idag vart det massage, svenska och matte. Och INGEN media på 2,5 timmars lektion! Gött, så då slutade vi vid 12. Vi gick då allihopa hem till Hilda för att baka till imorgon på samvarodagen med ettorna, och jag kan säga att det var typ den godaste kladdkaka någonsin! Nutella och kolasås-variant, mmmm! Kan ju meddela att det var inte alls lätt för oss att inte käka upp hela på en gång, men vi tog i alla fall oss en varsin smakbit, mums!

Imorgon då är det samvarodag som sagt, sen på kvällen, insparksfest på vallen! Fast jag har dock inte bestämt mig för om jag ska in, eller om jag ska chilla någon annanstans, men det är sånt man märker!
Nej nu ska jag allt gå och sova. Ha det gött natti natti.

Höst, tack!




Alltså jag måste säga att jag är astrött på solen. Nu är det bara jobbigt, när man väl accepterat att skolan börjat och att det är höst, då ska det inte komma några jäkla hettor tillbaka! När man sitter inne på lektionen och svettas! Trodde inte för några månader sen att jag skulle säga detta men; höst, tack!


something so real

Hallå hallå! Hur lever livet? Själv sitter man här och känner sig smällfet då man just proppat i sig några portioner tuppkaka (för er som inte vet är det som kladdig sockerkaka, kladdkaka, fast vanilj-mums! och har ingenting med tuppar eller hönor att göra..förutom att de görs på ägg. jaja!) förresten, säger man tuppar? tupp i flertal, hm, tål att tänkas på..




Nej som sagt, sitter här, och funderar på om jag ska ta tag i svenskaläxan eller om jag ska skjuta upp den till senare. Det vore ju skönt att ha den gjort, och besides, ska jag bara komma på ett fyndigt slut. Vi ska nämligen redovisa om något för klassen, jag valde att berätta om mitt gym. Grejen är dock inte vad man berättar om, utan utmaningen i denna läxa är att man ska lyckas kolla 5 personer i ögonen medans man redovisar, sen får dem säga vilka som kände sig utpekade. Men nog om min läxa.

Jag tror jag sitter här och avnjuter alicia keys ett tag till. okej det där lät misstolkande, lyssnar på ljuv musik då. Vi hörs! Puss! :)


Inglourious Basterds



Hajhaj! Var på bio igår med josse och ida. Inglourious basterds, med Brad Pitt. En film som helt enkelt handlar om judarnas hämnd mot nazisterna, hur det skulle kunna ha hänt om saker inte gick som de gick. Den här "truppen", eller vad man ska kalla det, Inglourious Basterds där Brad Pitt var ledaren, hade bara ett uppdrag, och det var att döda alla nazister dem stötte på, alla skulle utrotas. Och jag måste säga att den var grym! Helt klart sevärd. Häftigt och bra gjord, åh det var sååå skönt att äntligen se en film där nazi-satarna mördades. (tihi) Men gå och se den, det tycker jag absolut.

Ha de gött!


fiesta på g

Ganska chillidillig dag. Svenska, matte och samhälle, slutade två. Så jag kom nyss hem och nu ska jag fixa till mig lite sen blir det bussen till vera för en mindre fiesta! Så jag ska skynda mig, ha det gött! ciao!

Disappear

Ibland vill jag bara bort.

Nejmen gud -hej!

Hallåj!! Hemma från skolan.. at last! nej har faktiskt varit hemma i en timme. Fick sluta tidigare från median, slutar egentligen 16.40! Så det kan behövas att gå lite tidigare faktiskt. Men ska inte klaga, slutar ju för sjutton vid ett-tiden måndag tisdag. Man får passa på att slappa nu innan läx-bomben släpps! hehh.

Åh- har sån fruktansvärd träningsverk i låren! Tränade med josse igår, det var ett tag sen också så man är ju lite i oform om man säger så.. fast då vet man i alla fall att man har fått sig en rejäl träning! Men kan ju knappt gå, vaggar fram som en anka typ, heh..

Och nu längtar man till helgen då det blir partaj på fredag och bio på lördag. Sen är det ju vallen nästa vecka! Men jag får ju för sjuttsingen inte glömma det viktigaste av allt! (haha) my b-dayyyy om 20 dar! nedräkningen sätter igång.

so long! :)

RSS 2.0