I skolan

Hallå hallå!! Sitter just nu i skolan med evvvelina, som har svenska! Håller henne sällskap tills vi sedan ska åka hem och plugga ännu mer! Häääärligt ju. he-he. Men efter detta arbete har vi faktiskt inget kvar i skolan. (förutom nationella proven då). 

Lediga på torsdag och fredag, då vi drar! kommer hem på tisdag igen. Ska bli så jääkla skönt att åka iväg ett par dar!! jag ska verkligen passa på o njuta.. 

Nej nu för tiden känner jag att min inspiration till att skriva är som bortblåst. skitskumt. hoppas den kommer tillbaka snart. jajjaa, vi hööörs. pusselipuss!

Underbarttt

Det är söndag och klockan är nu 20.00. Jag sitter här och kollar ut då solen är på väg ner. Det har varit en helt underbar dag! har verkligen bara legat i solen eller sprungit runt i bikini hela dan. sommar!! Direkt när jag vaknade gick jag in till grannen, bästa kompis, Matilda! riktigt härlig sommardag, precis som den ska vara. Jag älskar när det är så varmt att man bara kan gå runt i bikini.. men vem gör inte det?! :) Bara sex veckor kvar nu..!

Och imorgon ska vi fira Josse som fyller 17!! grattis i förskott på dig vännen! :) så det blir tårtkalas för hela slanten, ska bli mys! får hoppas på sommarväder imorgon också! :)

Sen mot valborg, eller efter valborg, åker vi till göteborg! För härligt alltså.
Får hoppas på att dessa veckor går fort! Ha det brao hörni! ♥

Mobil

God morgon på er! Härligt väder ute, så jag ska strax ut och sola! Vet ni vad jag gjorde igår? Jo, jag har sagt till mamma lite nu häromveckan att jag vill verkligen ha en ny mobil, för min är en tegelsten, men jag hade ju inte precis räknat med att det skulle ske. Så igår kommer mamma och säger till mig: Vad är det för mobil du vill ha? whaaat? ett litet lyckorus passerar i mitt huvud. Ehhm, jag vet inte riktigt.. Så mamma och jag sätter oss vid datorn och kollar igenom vissa mobiler (nu låter det som att jag är sååå bortskämd och får allt jag pekar på men så var inte fallet) för mamma hade nämligen själv köpt en mobil för ett par dar sedan och hon ångrar det köpet så hon var villig att byta den mot en annan, som skulle bli min! Med abonnemang, och jag fick ju betala mellankostnaderna själv.

Det låter ju lite töntigt, men visst blir man glad när man köper en sprillans ny mobil?! det känns fresch och nytt, o de gillar jag. Så det blev en sony ericsson W890i

Någon som har/haft den och vet om den är bra? 
Ursäkta för ett töntigt mobilinlägg, men hur många gånger får man chansen att skriva sånnaa?!? hahha

Ut i solen nu, seee ya!

Skoltrött eller vad?



Mitt huvud värker och jag är trött uta'helsike. Ändå är det två arbeten som måste göras klart! Jag skulle bli glad om det skedde idag. Men jag ska i alla fall över till en kompis sen så fixar vi spanska arbetet (förhoppningsvis) good luck!

Jag börjar skriva ihop labbrapporten nu. va tråkig jag är de känns som om jag bara skriver om plugg heeela tiden. Men om det är det man har i huvudet nonstop är det lätt att det kommer upp! usch

Imorgon är det i alla fall fredag och det ska bli så skönt med ledigt! (hade lov för en vecka sen, men i alla fall) hahha. är sså grymt skoltrött så de inte är sant. Någon mer som vill ha sommarlov nuuuuuu? - Precis min mening.
Ha det göttans!

Pluggga

Hallå! kom nyss hem ifrån skolan och träningen, det var en lååång dag och en väldigt seg sådan. Just nu skulle jag bara vilja lägga mig ner och dö. Nej inte dö kanske, men sooova. Men nehe då måste man sätta sprutt på pluggandet! satani. Ikväll var det tänkt att jag ska börja med spanska-arbetet, labbrapporten och lite historia. Så skönt o ha allt gjort! Men så kommer det troligtvis inte bli.

Jag kämpar vidare..!

Dra åt fanders


Nej jag vet varken ut eller in. Jag måste anteckna så jag har detta hemska pluggandet klart för mig!

Imorgon:
Inlämning NO-uppgift
 Läxförhör samhälle
Onsdag: Redovisning media
Inlämning psykologi
Torsdag: Debatt historia
Fredag: Nationellt prov; engelska uppsatsskrivning

Tisdag: Inlämning NO labbrapport
Onsdag: Spanska arbete klart

Erkänn härligt?!

Skolan

Hallå! Sitter nu i skolan och har haft utvecklingssamtal. Det gick bara fint. Har precis blivit klar med min powerpointpresentation nu, så sköönt! Ett steg närmre mindre plugg. För det är precis det vi har denna veckan, plugg plugg och lite mer plugg. Så det blir att sätta igång med det direkt när jag kommer hem! Ska ta en buss halv 4, alltså om tjugo minuter, typiskt att jag just missade trebussen, men men, skolan först! (eller inte) heheh.

Ha det så hörs vi! pusss/ J.

Marley & jag

Kom precis hem ifrån bion, och jag måste säga att filmen var till min förvåning jättebra! visst, det var lite sisådär i början, men det blev bara bättre och bättre med ett väldigt sorgligt slut, fast ändå fint. Jag har aldrig gråtit på bio förut men ikväll kunde jag inte hålla tårarna borta. Och inte blev det lättare för att alla (okej det var inte sååå många men ändå) satt och bölade, det var till och med en tjej som grät så det hördes nog ut. (lite ironi, men nästan) heh. Men den är absolut sevärd.

En genomcharmig film helt enkelt! :)

Bio ikväll!

Sista dagen på lovet idag! det uppskattas inte. fast som tur är så är vi (typ) lediga imorgon också, har bara en lektion..tror jag. Så man kan ju nästan säga att idag är näst sista dagen innan skolan! men för att göra någonting av den här dagen ska jag och syrran gå på bio ikväll! jag blev så himla sugen när jag såg på en blogg att denne hade varit på bio och jag fick ett ryck o sprang in till syrran och frågade om hon ville! :) vi tänkte se "Marley & jag". Någon som har sett den? Jag är lite skeptisk faktiskt, har sett vissa recensioner om att den inte alls var bra och den verkar lite konstig, men man måste ju få en egen uppfattning! tyckte inte heller att det fanns nån annan film just nu som verkade spännande, så detta blir nog bra!

Nu ska jag hoppa in i duschen så hörs vi nog ikväll! pussss♥

Grillkväll i bilder









Absolut mysig kväll med absolut goa människor :)


Hurry hurry

Åh, lovet börjar närma sig mot sitt slut- det har gått för fort! Man hade ju hoppats på att kunna ligga ute i solen en vacker dag som denna, men bara det inte hade blåst så mycket.

Nehe nu måste jag hoppa in i duschen, sen blire stan och grillning med Vera m. flera! pussss

Soool

Solen skiner och nu ska jag ut och sola, underbart!! :D

Städat!

Nu har jag varit duktig så duktig! Har nämligen storstädat mitt rum!


Före:

Efter:


Före:

Efter:


Före:

Efter:

(lägg märke till det nya påslakanet!) hihi

?!

jävla skit!! det blir ingen göteborg nästa helg heller! vi ska bo hos min moster men då ska hon inte vara hemma, så typiskt!! nehe, så nu har vi bestämt att vi ska åka till valborg istället, åh- blir så sur när man bestämmer en sak och så blir det inte så. Men jag får väl försöka stå ut i två veckor till..

shoppelishoppat

Tjena mors! jag kom alldeles nyss hemifrån staden. Var på ikea, jysk, city gross med pappa! och tametusan, visst fick jag lite shoppat! Ett påslakan och lite annat smått och gott. (bl.a. B&J's!!) namnam.
Och nu ska jag göra en grov städning av mitt rum! det behövs.. haha!

Hörs sen pusselipuss!

Inget göteborg nu

Jag har nu fått meddelandet om att det inte blir något göteborg denna helg. fan då.. jag HATAR falska förhoppningar. men vem gör inte det?

Men det gör inget, för vi åker NÄSTA helg istället :D bara det att jag hade sett fram emot att åka imorgon, plus att kusinerna fyller år i helgen så det vore roligt att komma på lite kalas och fira dem :) men men. bara vi åker dit så är jag nöjd!

Så vi åker på torsdag istället (lite gött att slippa skolan faktiskt) heh.. och åker hem på måndag. "känn ingeeen sorg för mig götebooorg!" för här kommer jag :D

gud vad jag var sugen på ben&jerry's idag, ska nog var lite onyttig och åka iväg och köpa en senare! ;)


inte intressant

Det känns inte som om jag har något intressant att skriva, men jag gör det ändå..
alltså jag sitter allvarligt och bara fingrar på tangenterna för att jag inte har något att skriva om! haha. okej, vad gjorde jag igår? jo jag åkte in till stan och tränade! det kändes asgött och nu har jag träningsverk i låren, härligt! och idag, ja idag får jag allt se vad som händer, jag går kanske in till grannen och skojar lite.

Imorgon var det ju tänkt att vi skulle åka till göteborg (vilket det fortfarande är tänkt enligt mig!) men jag vetifan nu asså, förbannade jobb och förbannade dyra tågpengar. men! jag har inte gett upp fighten än! jag vill verkligen verkligen åka :(

Kolla! något fick jag allt skrivet! men ursäkta för bildbristen, hade ingen bild som riktigt passade detta inlägg. hoppas ni klarar er?! haha. pussss!

Hemma

ifrån Blekinge. Så fort dagarna gick! Fast iofs vi åkte ju för två dar sen och två dar är ju inte så mycket. Men det var mysigt att träffa morföräldrarna och deras syskon -så det blev mycket umgänge med gamlingar denna helg, hehe! men det är härligt det med. vi behöver alla lite miljöombyte då och då.

Det är inte klokt vad jag känner mig fet! haha! som jag har smällt i mig massa påskgodis! och det blir ju inte bättre för att man spenderar dagar med mormor och morfar som bjuder på fika och godis stup i kvarten! haha. nej nu får det bli ändring på detta! Det första jag ska göra imorgon är att åka in till gymmet tror jag, så längesen jag var där nu! har ju inte blivit av förra veckan eftersom förkylningen kom och hälsade på. Så får jag pröva min inköpta träningsbrallor som jag köpte häromdan i karlshamn också! ;) bra för samvetet också.. hihi

Nej vet ni vad. jag slänger upp lite bilder från helgen!










Extreme(?) makeover

Åhå jaja! hur kan det ta sån tid att möblera om i bloggen lite?! men nu är jag i alla fall nöjd med det nya utseendet! vad tycker ni? :) anledningen till att jag ofta fixar och donar om i bloggen är att jag tröttnar väldigt lätt! och det är ju alltid kul att testa nåt nytt?!

Nej nu måste jag sätta fart på packningen, imorgon klockan åtta noll noll i ottan går bussen mot blekinge! ska bli mys! :) pussss♥

Långfredags kväll



Helt plötsligt kände jag för att lägga mig ute på gräsmattan med kameran och fota den blå himlen och träden (mina tigertofflor smög sig även in på ett hörn också). lite härligt faktiskt att bara ligga där och kolla upp mot skyn.
testa det själva, spring ut nu med detsamma vettja!

fortsatt mysig långfredag :)

Påsklov -äntligen!



Ja, det behövs verkligen en veckas ledigt från skolan! Är så grymt skoltrött så jag vet inte vad! Heh. Igår blev det i alla fall en mysig disneykväll med tjejorna, minus josse(men det blir fler kvällar!) för att fira in lovet! Vi såg Pinocchio, Toy story och Aladdin! alltså disney slår allt, älskar humorn, speciellt aladdin, haha! (eller ska jag kanske skriva ha-ha-ha-ha)
Aja! Det var mycket mys i alla fall :) jag lyckades trycka i mig en Ben&Jerry's, så gogogott!

Men idag ska vi på påskmiddag och käka påskgodis. Jag måste börja packa också, då vi åker till Blekingelandet imorgon! Ska bli skönt att komma härifrån och bara var någon helt annanstans! Hoppas på fint väder såklart :)
När vi kommer hem åker vi till Göteborg! så jag kommer nog inte få en riktigt lugn stund här hemma.

Och det kommer antagligen inte bli så mycket inlägg under påsk, men jag ska försöka!
Ha en riktigt glad påsk nu! :) pusss!

Vet ni vad?

INTERNET är tillbaka!!:D Happy happy happy! Fast egentligen gör det en bara deppig.. om jag får för mycket av det så deppar i alla fall jag ihop.

Annars då? Jo, allt bra, förutom att jag är sjuk. Men det börjar bli bättre, har varit förkyld sen i fredags, stannade hemma från skolan igår och idag. Känns som om jag varit borta i en evighet, och om två dar är det påsklov! wehuu!:D och då blir det åka av! nej men på lördag åker jag och mamma till blekinge till vårt landställe, sen när vi kommer hem ska vi iväg igen. till göteborg! till moster med man. Hoppas vi kan träffa alla förvuxna kusiner som har flyttat hemifrån nu också, hehhe. Jag bara måste åka härifrån, lämna denna ö ett tag.

Nehe nu ska jag dra mig tillbaka! Ha det fint, pusss!


Skola

Dålig uppdatering de senaste dagarna, jag vet. Men nu sitter jag i skolan och ska snart följa med Jossseen då hon ska klippa sig! Mycket spännande..! Jag kan tyvärr inte skriva mer idag iaf tror jag, för vårt internet är paj! :( men det funkar nog imon, eller kanske idag! Ska nämligen lämna in den idag, jaja! vi får se, nu vet ni iaf anledningen!
(Jenny, jag vet hur mycket du saknar mig -du dör inte va?) HAHA.

Puss på er :)

RSS 2.0