Benjamin Button



Hemma igen -efter tre timmars biotittande :) The curious case of Benjamin Button -Jag tycker den var jättebra! Väldigt bra, så fin historia, man får ju verkligen följa hela hans liv, hur han bara blir yngre och yngre.
Den påminner faktiskt lite om Forrest Gump, lite den stilen. Fast då tror jag nog Forrest Gump är en aning bättre ändå.
Men jag tycker absolut den är sevärd. Intressant och rolig. Brad pitt var så himla söt som liten gubbe också :D

Och nu sitter jag här, magen fullproppad med godis och kollar på The green mile som går på sexan just nu. Också en bra film det!

Kram!

lördag

God morgon.
Har nu precis kollat in på min kusins resedagbok, hon är i thailand! och ska vara där i en månad! åh jag skulle göra vad som helst för att ligga på en varm strand -sola och bada! himla sugen på att åka utomlands! jag vill verkligen ha sommar nu :(
ni kan förstå hur glad jag blev idag då när jag ser ett tunt täcke av snö utanför fönstret.? näej, inte direkt..

här hemma håller vi på och fundera ut hur vi ska göra om vi ska gå på bio. Bilen är nämligen ockuperad ikväll, så då blir ju alternativet buss.. men jag vet inte. vi har skjutit upp det nu ganska länge så jag känner att jag får ta tag i det här!
sitta i en biosalong med popcorn och annat snask är ju inte fel alltså ;)
a nu verkar det som om vi får skjuts av pappa in och tar bussen hem, det kör vi på!=)


ha det! /J.

Welcome my dear!



Välkommen hem kära HP!! Datorn kom idag!:D Fatta så lycklig jag blev när det efterlängtade brevet låg och väntade på mig! Det coolaste är ju att istället för att skriva lösenord när man loggar in har den fingeravtryck-läsare, så nu kan inga andra än mina fingrar logga in på den! Lite ballt, ändå! he he he.

God kväll!


PATIENCE


När kommer min dator?? Varje dag så fort jag kommer hem springer jag nästan fram till tidningshögen för att se om där ligger ett brev från 'datorföretaget' som säger att datorn är klar för hämtning!
Men ack ack. Inget brev så långt ögat når.. men den som väntar på nåt gott..!

Skoldagen flöt på. Förr var denna dag den kortaste då vi slutade vid tolv men nu börjar man vänja sig vid den där förbannade engelskalektionen som gör så att vi slutar vid två istället. men sånt e livet.
efter skolan gick jag och jossse runt på staden i cirkus en timme tills hon skulle iväg på andra äventyr och jag tog ett träningspass på gymmet!
Inga läxor har man heller- Woho! än så länge i alla fall, de kommer väl snart igen så jag får se upp! hö hö

Nej jag tror att jag får skynda mig på lite om jag ska hinna få i mig lite mat, ta bort sminket -jag och matilda ska nämligen gå ner och sooola en aning.

men ha en fortsatt mysig kväll :) 

say whhat?

Jag ska väl snart hoppa i säng, tänkte bara att det sista jag gör för idag är väl att skriva ner några små rader!
Dagen har väl varit helt okej, men lång. Ett läxförhör och prov på samma dag är ju inte det trevligaste. Men det gick väl an, får vi hoppas.
Redan torsdag imon igen, alltså inte klokt vad veckorna går fort! Om det fortsätter så här lär man väl vara pensionerad innan man tar studenten...höhöhö!

Som kanske är märkbart har jag inte mycket till inspiration, he he. men man kan ju inte ha flyt hela tiden!
Det är väl bäst att jag sätter punkt här och säger god natt.
God natt. Sussa gott o vakna torrt! /j.


Keep fallin

Hallå hallå!
Nyss hemkommen, efter ett uppfriskande pass på gymmet! Och nu väntar bara allt detta plugg. No-prov imorgon, Samhälle läxförhör imon, två läxor som inte är av det lättaste virket skulle jag tro. Men det är bara att sätta igång. Men först, en liten dusch.

Tjing!

THE FREE WILL


Det blev en liten runda på stan efter skolan med finfina josse! Det var alldeles för länge sedan jag shoppade, så jag unnade mig själv det idag! hehhe!

tröja gina tricot, jeansleggings gina

Och så måste jag passa på att gratulera min kära vän, Ida, som fyller 16 år idag! Congratzzz!! :)
Det firade vi genom att gå och fika på Kullzenska. Mmm det gillar vi. Tradition ju, när någon fyller år. Det är myyys.

Nu måste jag verkligen verkligen försöka plugga. Ett läxförhör och troligen ett prov imorgon.
Wish me luck. XOXO

(Åh! Måste bara tillägga att jag är lite extra glad idag..min dator har ju varit på lagning i några månader nu..!så mamma ringde dem idag och de sa att jag ska få en helt ny dator. Med dubbelt så mycket minne dessutom! Ja, jag är lycklig, ja jag är lycklig..!:D)

Ta dig din tid

Ännu en söndag har passerat. Klart helgen är över på ett kick om veckan speedar fram som en raket! Visdomsord av Jennie.
He hhe he.
Klockan är nu tio i tio och jag skulle behöva duscha innan jag går och lägger mig. Det är nämligen så här att jag har som 'mål' att lägga mig runt tiotiden varje vardagskväll. Men så blir det ju oftast inte. Fast då brukar jag tänka; se dem fina sakerna här i livet istället. Gör det du vill. Lägg dig när du vill och fokusera istället på det roliga! Alltså, inte skola, stressen att hinna göra saker t.ex innan du lägger dig och annat.
Fast då kan man ju faktiskt istället tänka att det är visst roligt att gå till skolan. Jag menar, man träffar ju kompisarna. Ellerhuuur? Och sen uppskattar man ju fritiden mer ju.

Ja. jag vet inte. Men det hjälper att tänka positivt.
Nog fundilerat från min sida. Jag hoppar i duschen istället! =)

Night night! /J.


not open






Gitty-gitty upetiup

En dag på stan. Ja det var allt vad de blev idag. Eller, stan och stan. Ikea, media markt, elgiganten och runt detta område! Med pappa, syrra och brorra. Vi skulle leta efter tv och tvbänk till simon ju. (Och han fick köpt båda, jag är bara en aning avis.)



det är ju kul o gå runt i 'teknikens värld, haha. Testa högtalare, kolla mobiler och kameror och allt möjligt skoj. Och visst är det kul att spela tv-spelen? Jag och emelie spelade såklart mario kart på Wii. Med rattar och allt! Fantastiskt.
Fast det första jag går fram till är väl nog filmerna, såklart. Jag hittar alltid någon film. Man kan ju aldrig få för många, eller hur? Idag kunde man köpa tre filmer för 99 spänn! Gittty up! Så det blev A lot like love, Flightplan och Helen's små underverk. M-m-m! Like it a lot!
Ha ha.

The curious case of Benjamin Button
-imorgon, på bio.
seee you. /J.

In thhhheee school

Sitter i skolan nu, håller på med svenska, ska snacka om rapport! Japp, vi ska skriva nån slags rapport. Massa arbeten hela tiden alltsåååå.
Inte kul. Och så går vi två timmar senare idag, som vi kommer göra varje torsdag nu.

Ha det finemang!

Fly

Här sitter jag, och drar fingrarna över tangentbordet. Det känns så onödigt o löjligt att skriva om sig själv när det just har hänt något väldigt tragiskt. En flicka som tog beslutet att ta sitt liv. Hon gick på grannskolan. Hon var 16 år. Och detta hände igår.
När jag fick reda på det här, kände jag mig helt tom. Jag kände henne inte. Men det spelar ingen roll, för det är för hemskt för att inte känna något.
Mamma berättade att hon känner hennes föräldrar. De träffas nästan varje dag på jobbet. Men vad säger man till den avlidne flickans föräldrar? Vad kan man säga? Ingenting man säger kan få deras dotter tillbaka.

Det är nästan så man inte förstår att det är sant. Tydligen mådde hon inte så bra här på jorden. Det enda man får hoppas på är att hon har det bättre där uppe.
Rest in peace. Vila i frid.
<3

Nej.

Jag känner helt enkelt ingen inspiration till att skriva idag. Alls.

Moderniteter

Tänk bara, hur mycket dagens moderniteter egentligen bara förstör. På alla sätt och vis.
Som tv och datorer- visst är det kul! Men det förhindrar en massa saker som är lite nödvändigare. Inte för att jag tycker att plugga är särskilt nödvändigt, men ni fattar. För det är precis det som man prioriterar bort. (Förståeligt, visst)
Nu skulle jag egentligen behöva sitta och plugga på no;n till provet imorgon. Men istället fastnade jag här.
Och nu känner jag hur jag börjar få ont i ögonen. Antagligen för att skärmen lyser upp i detta mörka rum. Så därför tänder jag nu. He he he.

Nej, skämt åsido. Tänk om alla datorer och all tv, radio, all teknik som finns, bara skulle stängas av för en enda dag.
Vad skulle man göra då?

Tål att tänkas på. Ibland önskar man att man var född på 50-60talet nångång. Då alla bara umgicks. Man var ute, man gjorde saker. Det känns som om allt var snäppet trevligare, på den tiden.

Care & repair

Nu ska här hår bli fint! Jag kom precis hem från affärn med mammma. Tacka vet jag rea, för nu har jag köpt hårprodukter, inpackning, leave-in hårkräm, allt på rea!
Jag köpte en hårfärgning, s.k Romantic red, som endast kostade 30 spänn! Så nu blir jag alldeles romantisk röd i håret, mmm låter fint. haha!

Men man blir ju en anings lyckligare när man har köpt lite nya grejer, inte sant?
Så, dags för mig att hoppa in i duschen!
Usch, vill inte ens tänka på provet på tisdag.. Då får trösten bli en massa hårprodukter! he hhe.

Vad har ni hittat på idag?

Ha det fint! /J.

Söndag

Idag gick jag upp ovanligt tidigt, halv tio! ;o Så jag har nu varit vaken i cirkus tre timmar.
trevligt.

Denna helg har varit något av en fixa-och-dona-helg! Jag har städat mitt rum (wow, jag vet) och satt upp alla tavlor som bara har stått och dammat i ett hörn. Äntligen! Så nu ser det liiite roligare ut på väggarna i alla fall. Men än är det inte klart!


 
      


Och nu vill jag bara åka till köpis och köpa min hårinpackning så jag får duscha sen!
Ciao!


Ja men ser man på!

Det blev en liten tripp till stan ändå! Runt Hansa city -yeah. Ikea, City gross, Media Markt.
Jag fick köpt en taklampa faktiskt! Den som jag har nu är en stor sak som hänger långt nere och ser ut som en svartvit hatt. Någon som kanske har en sån som förstår vad jag menar? Hehe. Och så 'ger' den så dåligt ljus!
Nä, så nu känns det bra att ha en riktig lampa.


Tisse the kisse


Och nu är det mat. Ha det! /J.

It´s okay by me

God morgon god morgon god morgon!

Hur står det till? Det blir tyvärr ingen bio idag, men kanske en sväng till stan. Jag vill bara åka nånstans.
Och så måste jag egentligen plugga, eftersom det är prov på tisdag och jag kan ingenting. Så det känns ju bra!

Jag ska nu verkligen försöka att vara nyttig! Äta nyttigt, mycket frukt och grönsaker, skippa en anings sött. Jag tror jag är lite lite sockerberoende faktiskt, men jag läste nånstans att så fort man känner det suget, ska man ta en frukt. För där finns ju också socker, fruktsockret. Det nyttiga. Bara det att vi har typ aldrig någon frukt hemma. Men jag får väl försöka ta tag i det då, och köpa hem lite frukt!



Bybye /J.

freshhh and clean

Nu är det klart! Jag är tillbaka från besöket hos frisören! Det var riktigt mysigt att sitta där och bara njuta :) Plus att det var hemma hos henne och hennes salong var i en litet litet hus, men det var jättefint! Och hon var väldigt duktig. Gjorde typ precis som jag ville ha det, som om hon kunde läsa mina tankar. Fast en del av mitt långa hår försvann.. Men det var vad som behövde för min rishög.. hehe. Men för att citera: "Det växer nog ut igen." haha!


Det känns i alla fall nytt och fräscht! Nu är alla kluvna toppar borta!
Hääärligt.

Yes man!

Om exakt en timme sitter jag förmodligen i en frisörsalong, men den här gången är jag inte där för att vänta på en kompis som klipper sig, utan för att själv bli uppassad på! ha ha. Men det vet ni nog vid det här laget?
Senare ikväll kanske det kommer en uppdatering på resultatet ;)

Fredag idag igen, veckorna går så otroligt fort! Det är knappt man hinner blinka. Man vill ju inte växa upp för fort, eller hur? Hehe, visdomsord från mig det.

Imorgon ska jag förmodligen gå på bio med mammma, Yes man. Med Jim Carrey, man måste ju bara älska honom! haha. Men den verkar bra! Någon som har sett den?


Vad hittar ni på i helgen? :)

Ha det finfint!

Soda pops



Dessa ligger nu och väntar på mig. Jag och pappen tog nämligen en sväng förbi ÖB och då kan man ju inte motstå frestelsen att köpa, ja. godis. hehehe.
Trots att det bara var någon dag sen jag bestämde mig för att inte äta godis på en vardag! Men hur brukar det gå? Inte så bra, som vi kan se.

Förresten, vet ni vad jag hörde idag då?
Att de ska göra en fjärde High school musical -film! Men det är inte allt.. Zac Efron ska inte ens vara med! De ska byta ut han mot någon annan. Så stört! Varför?? Inte nog med att de gör en till HSM (herregud, räcker det inte med tre filmer eller, de är ju bra som de är och slutade på det perfekta sättet) men stjärnan ska inte ens vara med! 
Fast nu tror jag iofs att detta bara är ett rykte. Men om det nu är sant tänker i alla fall jag bojkotta! Någon som är på? 

Vilket HSM-freak jag kände mig som nu. Haha. 
Men dem är väl för söta :) 

Skola hit och skola dit

Dessa långa dagar! Idag slutade vi halv fem. (Okej, tio över fyra) Men på schemat står det i alla fall 16.25. He he. Samhälle och psykologi de senaste två och en halvtimme är kanske inte så uppiggande, så nu skulle jag helst bara vilja slänga mig i sängen. Men,så är det dessa läxor! Vi har gått i skolan i en vecka och har redan alldeles för mycket, känns det som. No-prov nästa vecka och jag har inte ens tagit en liten titt på instuderingsfrågorna. Så det får jag nog ta tag i lite senare.

Men nu är det dags för käk! ;p


En sprudlande bild från nyår!

Dagen som den varit

Hej. Datorn har man fortfarande inte hört ett ljud ifrån, men det var ju inget ovanligt.. Hoppas de ersätter den med en helt ny!

Simhallen med klassen idag, det var mysigt. Men vi blev dock besvikna på att rutschkanan inte alls hade ändrats på? Trots att det var vad man hade hört från både tidning och människor! Men nej nej. Fast vi sväljer klumpen i halsen av besvikelse och springer mot den gamla hederliga rutschen! Bikinitrosan förvandlas snabbt till en string och hej vad det går! Men tyvärr lyckades jag eller Josse inte krossa rekordet.. Men kul vart det!
Innan vi blev tvugna att dra oss tillbaka till skolan så tog vi oss stunden att plaska runt i barnbassängen, så ljuvligt.

Sedan blev det ännu mer träning. Gymmet. Och Body Balance! Ah, det var ett tag sen så det var mycket mycket tillfredställande, hihi.
Och nu ska jag ta en liten dusch, minsann.

P.S Jag ska äntligen klippa mig på fredag!! Hos en frisör, så att säga! :D Överlycklig är jag,men det är trots allt första gången för mig :) (att bli klippt av en frisör, alltså.) Så det ser jag mycket, fram emot.



Kolla in min flanellpyjamas då! ;p

Flanellpyjamas

Vad har det blivit av mig? Det känns som om jag helt har övergivit min kära blogg. Men så är det inte! Nej, jag väntar tålmodigt på att min dator ska komma tillbaka från lagningen, som den för övrigt har varit hos i ungefär en månad. Jag får helt enkelt stå ut, lite till..

En lördagskväll. Denna dag har jag inte gjort så mycket annat än att gått runt i min kära pyjamas. Och på tal om min pyjamas, fick den faktiskt för två dagar sen av min älskade mamma. Den är så go! Min alldeles egna flanellpyjamas. Men vad är inte skönare än en riktigt gosig och varm pyjamas? :)

Och så har jag faktiskt känt mig lite krasslig. Illamående och dålig syn(?).. Det kan kanske bero på att jag började dagen med att plugga samhälle, eftersom omprovet är på måndag! Jag tycker att det var ganska så dåligt att det är första måndagen efter lovet.. menmen.
Så i alla fall, jag tror jag läste lite för mycket och hade för dåligt ljus. Eller nånting sånt där.
 
Ha det fint nu.


RSS 2.0