aj! mina fötter

howdy!
åh vilken dag! och inte i den positiva meningen! Denna dag har känts som en eevighet.
Vi har inte haft någon riktig lektion, förutom engelskan, men hon var iväg med en diskussionsgrupp, så kort sagt - vi fick inte så mycket gjort! ;)
sen tre timmars lunch, vilket var väldigt positivt, det blev att gå ut mot staden med flickorna ;) 
           
                          

vid tjugo i två var det orientering! och det börjar inte bra, inte. Vi hade inte direkt den bästa planeringen hur vi skulle gå till väga ;) vi har bytt om och vi börjar gå mot svinö, men snabbt tappar jag, josse och hilda bort jenny och ida! de är väldigt ivriga så vi lyckas hamna efter en aning! ingen av oss är säkra på vart vi sen ska gå (bra lokalsinne) så vi får helt enkelt gå efter känslan. ´
efter ett bra tag kommer vi fram, och vi har en känsla av att vi kanske är sist dit ;) men sen springer vi iväg och det är nu det börjar! det gick väl bra i början och så - förutom att vi stämplar fel nummer - men sen börjar det såklart regna!
och då börjar det spåra ut rejält:D vi har svårt för att springa och vi fryser, kände oss som några blöta oduglingar som irra runt i skogen, haha. yeeeehaaw!!
men vi lyckades i alla fall få oss alla stämplar utom en! ganska bra tycker jag ändå ;) men åh- kändes som en eevighet.

                         

och nu har jag ont i fötterna och det smärtar att gå - men annars, bara bra. En macka och lite varm choklad gör susen! mums (a)
ja - så nu blir det att tränaträna på vänsterpartiet! redovisningen imon känns brrra - ne! (jennys betoning på den;)
ha det fint, kamrater!
goood bye

ibland blir det inte som man tänkt sig.

goder afton!
idag har det inte blivit mycket skrivande. Jag ber om ursäkt för detta, men det har varit massa annat som kommit ivägen, läxa, tv-tittande och fototagningar ;) ja, precis.
men här kommer ett litet inlägg som jag hoppas roar er!

jag kan inleda med en liten onödig, rolig grej som sas idag! jag och jenny, på spanskan. Vi pratar om min bror och jenny förstår det hela lite fel ;)
jag - alltså min lillebror!
jenny - jaha, jag trodde du menade din stora lillebror!

hahah, funny moment - yes yes ;)



åh! gud vad ledsen/arg/upprörd/sur osv. jag blev idag! :( jag hade äntligen hittat en present till pappsi, två söta långa ljushållare (av glas, ganska ömtåliga). Jag fick med en liten klen papperspåse och så börjar det såklart spöregna verkligen! jag var ju tvungen att skynda mig till bussen så jag kunde inte stå inne och vänta på att det skulle sluta. Sååå ut i regnet jag for och papperspåsen blir blöt och sårbar (hihi?). Rätt vad det är tappar jag påsen i marken och jag tänker inte på det först men sen hör jag att det liksom klingar i påsen. Då fattade jag ju, att de hade gått sönder! uscha.. kul o komma hem med en trasig present eller hur? aja, pappa ringde till affären och hörde om det var okej att få två nya. (han klagade på deras dumma påsar, haha) och det gick! jag ska dit imon och sno till mig två till, hähä. Så slutet gottt, allting gott! :D

trevlig historia där, men nu ska jag nog lägga mig. Stor dag imon, orienterings-dag ;) goood luck! tack. (y)
puss & kram!

chokladpudding!

mmmm, goott med chokladpudding och grädde:D


w'elo the' matie!

hej. klockan är två och här sitter jag i pyjamas. det blir väl senare ännu en liten höstpromenad med matildan min. foton blir det ju såklart också ;)
jag har nyss läst ut boken som vi läser i engelskan - "Letters from the inside". Måste säga att jag förstår inte riktigt slutet. Och imorgon ska vi diskutera den - på engelska! såklart. Så det får väl bli som det blir. wish me luck! ;)

igår ringde evveveve mig och hade en liten surprise! min födelsedagspresent :D som då var en mysig filmkväll :) hon hade köpt godis och chips och hyrde filmer och allt, och jag fick bestämma film:D först blev det Ett småkrypsliv -hihi. Sedan en film som hon hyrde - Down by law tror jag den hette, någon gammal film med en "jättebra regissör" enligt eve, men jag tyckte inte den var så jättekul (a) så vi bytte till Fear and loathing in las vegas med johnnny depp:D en sjuk knark-film - men rätt kul ;) tack för en trevlig kväll, stumpilumpan! :)<3

 snnnnask:D

nu måste jag hoppa in i duschen!
so long, farewell!


"Kakmonstret ska ha alla kakor!"

tjabba hallå!
idag har mammi och jag kollat höstmarknader i ölandstrakterna! glömminge, borgholm för det mesta ;) vi köpte kakor, godis och smaskig thaimat på borgholms gator:D en mysig dag med mycket kort :) 

 


mammmma strikes a pose! :D


vi tog lite bilder på andra sidan allvaret ;)

 
heeej då!


det är kväll

god kväll och god konstnatt =)
tyvärr är inte jag med och deltar i detta lilla firande med allt mysigt där ute, har inget transportmedel nämligen :/ och jag orkar inte gå (a) hihi.
Men imorgon ska vi åka och köpa goda kakor! tradition varje år :) så höstigt<3

och ikväll har jag allmänt tråkigt, så jag bestämde mig för att baka en kladdiskaka:D en riktigt go en (y) den ligger och väntar på mig i ugnen och är nog redo att komma ut nu:D mummms.
baibai :)

Refreshing!

halllå
gissa vad jag har gjort idag? - ja, för det första har jag varit sjuk. men det ska vi inte tala om, för nu mår jag bättre! ;)
firade även pappa idag in da morning, grrattis än en gång! :)
så! - jag har självklart tagit ännu en höstfotopromenix! :D mycket glädje! =)

        

det var ju tråkigt att inte se tjejorna idag, saknade er. Och så missade jag slutet på Dirty Dancing - som vi började se på svenskan igår - har inte sett filmen förut nämligen, men den var bra ;) men jag antar att slutet är det bästa.. aja, får bli en annan gång!
Idag har jag istället kollat på filmen "1408" - en ryyysare..woooow. Näe, den var inte läskig alls :x handlar om en författare som skriver böcker om hemsökta hotell och sånt, och så hör han talas om ett hotellrum som man aldrig kommer ut ur, alla som har bott där har tagit självmord, och då måste han bara checka in och undersöka saken! Låter spännande, eller hur? men det var den inte ;b man vill ha lite fasa ju! haha. "Den får två pluppaj" xD
herregud, jaja. =)

love ya

(kände mig lite amerikansk där! hahha)


Twistedtwisted

Hej.. idag blir det ett aningens kort inlägg. Är inte på så bra humör nämligen, jag är sjuuk  :( och så himla trött! jag har bara sovit sen jag kom hem, och det var ungefär kl. fem. Så cirkus fyra timmar ;) men det är skönt att sova ut lite.

Jag kände mig verkligen så smart idag. Vi slutade klockan 12, och då hade jag tänkt att gå lite på stan efter, för att köpa present till min kära fader som fyller år imorgon - grattis grattis! :) - men jag hade så ont i magen så jag åkte hem, la en värmekudde på magen och typ en timme senare, åkte jag in till stan igen! ;) hehe. Men jag fick dock inte mitt ärende uträttat. Hittade ingenting, det är så svårt att köpa present till pappor! hehhe. Fast jag fick allt köpt lite grejor till mig själv i alla fall ;) så det blir en runda på stan imorgon med!

Nu ska jag tillbaka till bädden! :) kolla lite på Vänner och kanske äta middag? som jag i min sömn missade :)
Till skillnad från mig, ha det fint! =)
krrram!


Hey y'all!

Gokväll gott folk!
Här sitter jag, har väl direkt inget speciellt viktigt att säga.
Jo, nu ljuger jag! jag har alltid något spännande att dela med mig med:D eller, jag försöker i alla fall.



Jag har känt mig gladare de senaste veckorna, faktiskt. Än vad, vet jag inte riktigt. Men jag har varit glad:) och det är väl bra?! kanske för att jag har träffat nya underbara människor? :) ja, det är nog så! tack <3
det behövdes kan jag säga =) även om jag såklart hade underbaringar i mitt liv innan!(<3) men det behövdes en förnying också :D

Är även glad över att jag klarade denna ofantligt långa dag! Även om det bara är 4 lektioner, men långa är dem! ;)
Så var det skolfoto idag med, fick sitta -jippi- nej, det var inte kul. haha. Men jag hoppas på någorlunda bra bilder =)

Nu på kvällen blev det en liten photoshoot utanför på en liten road. hehe. men det blev snabbt mörkt och mindre snygga bilder, dvs. Det kommer nog bli rätt många fotopromenixer nu i höst, åh med nya höstkläder! jag älskar't! :D



nu blir det att kolla vidare på Idol, gillar inte riktigt denna nya säsong av Top model - som går samtidigt. Det var bättre förr ;) så det blir ingen sapp-fight ;)
god natt! (ikväll blir det sängen tidigt, för sömn - är lika med skönhet!) hehhe (y)
men innan det, lite i skönhetstemat, en ansiktsmask! ;) - fast det är ju i och försej inget med tanke på dig josse som ska få en hel ansiktsbehandling imorgon! :O snacka om avis! hehe, men ha det så myspysigt:) puss!

Tisdag

Ännu en spännande dag har gått! eller, det är ännu kvar en sak att göra; gå på föräldramöte! :)  ser jag mycket fram emot.

Dagen började med engelska, vidare till matte, gympa -orientering runt ängö området, mycket till orientering var det väl inte för mig och josse i alla fall :D vi kollade mest på sevärdheterna och den mysiga miljön haha ;) men trevligt vare!
Sista lektion var Naturkunskap, alltid lika roligt! såå segt är det, men alla fick gå fem minuter tidigare ;) -wiho!-



Jag har sedan länge bestämt att ta fler hål i örat, och nu slog jag till! ännu en gång:D så efter plugget hängde ida och josse med mig ;) hålla mig i handen och vara mitt allmänna stöd! hah, men det gjorde faktiskt ondare där nere än att ta hål där uppe :s konstigt nog. Så nu kommer jag inte kunna sova på någon sida, förutom på ryggen (y) haha, men jag får väl stå ut ;)
Sen följde jag och ida med Josse till gymmet, två förvirrade nykomlingar som vi var:D haha. Men jag blev sugen på att skaffa ett gymkort faktiskt. Och hålla josse sällskap också :) måste försöka övertala päronen! något bra knep? ;)

Nu är det en halvtimme tills vi ska åka, så jag ska väl göra mig redo!
pusselipusspuss

Hurra hurra!

Idag är det inget annat än min födelsedag:D 16 år har jag vandrat på denna jord. haha. är det inte fantastiskt? ;)
och när jag kom hem väntade en massa presenter på min bädd :) öppnade dem inte på morgonen, alltid kul att ha något att se fram emot under den trista skoldan. fast nu är dem inte längre inslagna, tyvärr, hehe.

 
                                                                                                                         en del av dem.
presenterna; före och efter :)

farmor och farfar har nu även kommit på tårtkalas! jag fick fina 300 kronor och detta hära:)
frida-tidningen fick jag nyss av mamma, tack morsan! precis vad jag önskade mig:D haha. men tanken var fin:) (tss)

    
+blomma:)

nu ska jag vidare till min firning, hehe :)
hajhaj!

Söndag

Tråkiga söndagen.. men jag har i alla fall fått mig en härlig höstpromenix :)) och kameran har fått sig en omgång;D
gick till skogen och sen ner till vattnet, uppfriskande, minsann :) 
  
          

nu vill jag bara att denna dag ska var över, för imon smäller det:D
god dag!


härligt minsann

åh nu är jag glad!! :D kommer ihåg inlägget jag skrev om att jag trodde pappa skulle köpa en systemkamera? så SANT så! :D idag kom han in med kameran runt halsen, en sån glad nyhet woho! trodde aldrig han skulle köpa den :)
en Nikon D80, vilket jag tycker verkar fett najs! ;)



nu blir det plåtning!
ciao! ;)

Morgontrams

Jag har börjat tänka på hur skönt det är att lägga sig i tid. Alltså, inte för sent. Som igår, t.ex. la jag mig vid 12. Inte så pjåkigt? ;)
Jag är vanligtvis en nattuggla men det är ju ingen mening med att vara uppe hela natten, vad gör man? sitter vid datorn och kollar på tv? Det är ju bättre att lägga sig hyfsat tidigt och gå upp tidigt på morgonen så man kan göra mer roliga saker på dan!
En sådan upptäckt jag har gjort.. :D



Så nu är klockan halv elva (på morgonen ;) och när jag nyss vaknade gick jag direkt till min lilla computer :D och skrev in detta viktiga lilla meddelande :) vad ska jag göra idag då? det är också en sån grej man kan sitta och tänka på så här på morgonkvisten (y)

Nä men nu ska jag gå och käka frulle
godmorgon!

Mediaproduktion - kollage självporträtt

Nu har jag blivit klar(?) med  mina kollage, som vi håller på med på median. Det är de två andra jag gjort, det första jag gjorde i skolan var jag inte så nöjd med. Men det är jag i och försej inte med de här heller :D är inte så van i photoshop. Men här är de, och det gör absolut inget om ni åsiktar (a) pusselipuss!

     

jag orkar inte göra fler så detta är det enda vi har att välja på! ;) vilken? :D
hay!


Höstmyspys

Jag tycker om hösten, det gör jag. Den är mysig på något sätt :) "wow, det ligger i luften"!
det är så friskt och svalkande. mmmm.. :)

Denna dag har jag spenderat med att på morgonen åka till ÖB med pappa och sis, köpte lite grejor, bl.a presenter till mig x) jag var ju ändå med så då passade jag på att säga vad jag ville ha :) men det är ju å andra sidan inte kul att veta det man ska få, men wth :D det blev två ljushållarsaker och en tavla :)

en rolig sak!: jag kom på pappa med att kolla på en systemkamera både på internet och i tidningen! :O :D eller kom på och kom på, han sa att han kollade på en kamera till mamma, när jag var närvarande i rummet. (hmm), det gör man ju inte om det är present? elller? men jag vill inte hoppas på för mycket, men man vet aldrig med pappa. han tar hand om den tekniska delen av presenterna:D

jag klippte håret idag också :) tillbaka till snelugg, hade ju tänkt att spara ut min lugg så den blev lång, men det var för jobbigt och tråkigt så jag klippte upp det så nu ser det väl i alla fall lite bättre ut :)



det var nog allt för mig, snällla nån ge mig en systemkamera! :) älskar't!
bye!

två veckor kvar!

Hola hallå!
jag ville bara meddela än en gång att min födelsedag hålls om exakt två veckor. den 22a, om ni inte visste det redan,hähä =)
delar utav min önskelista ser ut så här:
Väskan (med stort V. haha skoja)
dvdhyllor från IKEA
presentkort på IKEA (tycker om IKEA mycket) ;D
pengar
systemkamera.. okej, jag skojar. för jag vet att jag inte kommer få en ändå. men det är ju det man har en önskelista till:D

och mycket överraskningar, jag älskar överraskningar.haha:D
så se till att gå ut o köp en massa till mig nu!
;)


jag. tagen av matilda :) fin bild där


Staggning och insparksfest + bakfylla

Hej hej hallå!
Gårdagen var väldigt rolig:D först staggningen, jippi! skitkul:D sen vallen på kvällen, roooligt:) fast kunde väl varit roligare, men det var kul ;)
fast inte så roligt idag när jag vaknade, var lite yr - inte spyfärdig, men illamående typ. Men det blev skolan i alla fall, första lektionen i alla fall sen åkte jag och några till hem, vi gav upp! haha. Pallade inte mer asså, så trött var jag!
Nu har jag sovit av mig lite iaf:)

Tog hål i örat idag också, där uppe :) innan jag åkte hem. Josse gjorde det igår, jenny och jag skulle egentligen göra det idag, men det blev bara jag, hehe. Lite av en vänskapsgrej kanske:) fint.
Nu kollar jag vidare på Ballar av stål:D

ha en trevlig kväll!


Tisdag

Hallojsan :D

Dagens sammanfattning:
Vi började 9.40 idag. Jag tänkte att nio-bussen passar ju perfekt ;)
Meen så var det ju det här med att gå upp i tid! haha! jag vaknade tjugo i nio lix. Kände paniken ;) hade tjugo minuter på mig. Men inte hindrar det mig från att komma till bussen on time ;) nedå.
På naturkunskapen sista timmen gick vi ut och hovade! härligt vettu, jao. Bevittnade också något hemskt! Ett svan-mordförsök (om det inte var ett mord:O) Det var som att se Den fula ankungen. Nämen det var verkligen så. En fullvuxen svan höll på att hacka (bokstavligt talat) på en mindre ankunge. Hugga den i halsen massa och sånt! Trots att det var på andra sidan kanalen kunde man höra den lilla ungen pipa, det var så sorgligt. Jenny och dem andra gick iväg för att hjälpa den, barmhärtiga människor de där. Jag ville hellre vara åskådare, haha. 

På torsdag lär det bli kul! ;) Hoppas jag, haha. yes
och så är det idag 20 dar kvar :D

promenad

Nu ska jag ut på promenad med matilda min:D uppdatering kommer senare



Vi gick ner till vattnet, så fint är det. Och vi tog en hel del bilder också :)
                               

Ord kan inte beskriva hur mycket du betyder för mig <3

Måndag

Ännu en vanlig dag. Eller, inte en helt vanlig. Jag har nog fortfarande inte smällt det här med gymnasiet ;) fast, vi är ju inte riktigt 'staggnister' än, det blir vi ju inte förrns på torsdag. På Staggningen ;D
och om 21 dar är det inget annat än min födelsedag! :D wahoo! nedräkningen börjar..!

america´s next top model på tv nu! säsong 3, men i alla fall :)


RSS 2.0