Valborg

Ja snart blir det till att dra in till staden, måste ju fira kungens födelsedag :D men ja fattar faktiskt inte varför detta är de största 'festtillfället'. antagligen en anledning för att få festa ;) jaja. Slottsparken, som vi idag fick reda på att den heter inte slottsparken, utan statsparken ;) haha

Trevlig valborg!!!


Jason mraz

Tycker jag mycket om!

image202

= sommar! se honom live vettu, vore inte fel ;)


Barnkalas!

Jag fundelerar på att ta flera hål i öronen, typ 3 och 2 hål på varsitt öra och ett där uppe ;) tjusigt tycker jag, ja. men tyvärr lider jag av pengabrist för tillfället. eller, iofs det gör jag ju alltid :D så nu vet ni!

Nej nu ska ni få höra!!! Idag när elin och jag vandrade runt på ica så fick vi syn på massa balonger och serpentiner och sånt och vi fick samma tanke - barnkalas(!) är ju så himla trevligt! men det var verkligen höjdpunkten på sin födelsedag när man var liten, saftkalas med bullar och massa balonger, och till efterrätt - glass med maränger och masssa chokladsås :D hahah, så vi bestämde för att vi ska ha barnkalas någon dag! Det ska vi, och så ska vi ut på picknick och grilla och de mysiga. ja nu när det är sånt härligt väder ;D grrrrriillat <3 är mummmms

'sängen e min bäste vän' lala

solsolsol

"Vilken härlig dag! na na na na na na na na na na naaaa!"
ja men det har ju blivit värsta sommarvädret ute nu ju! det är väl på väg nu får man hoppas! har redan börjat sola lite granna ;) solen tar ju som bäst nu.

kär? en liten fling kanske. spännande
finfinfinfinfinfinfinfinfinfinfinfinfinfinfin.


stan och shopping, yezz:)

idag var vi en sväng i stan, skulle bara lämna emelie på dansen men de blev lite shopping på det också! köpte en väska, en klänning å ett överfallslarm :D bra o ha vettu!  så pass er för att överfalla mig nu ;) plus, att de e lila :D de gillar jag. dagens inköp:

               

vaaaart ska ja sommarjobba nånstans?! börjar få lite panik o allt är väl redan upptaget antar jag, skulle ju kanske bli grillen men de blev väl inte så nu då pga icke-ledighet-nånting.. hhaha. men jag vill ju göra massa saker nu i sommar, och då vill ja bara ha nåt litet jobb, med mycket betalt! nej, men nåt sånt (a) :D typ nån camping, städa toalettter o det trevliga ;) faaast, det bästa vore ju att inte jobba o få pengar i alla fall. YES! det kör vi på! (y)

En ungefär helt vanlig onsdag.

Åh jag blev så lycklig idag :D en anledning var ju såklart att elin kom tillbaka;) fast hon åkte ju hem illa kvickt igen, grr. Men också för att hon visade ett klipp från one tree hill (älskarr) - som ja ej hade sett innan - där Lucas och Nathan sitter i bilen o sjunger med till svenska doktor kosmos :D så jävla kul! hahah. Doktor kosmos är ett band, alltså inte 'dr.. dr kosmos, han är djurens allra bästa vän..' osv, haha. Om nån inte visste.
Videon finns på http://www.myspace.com/doktorkosmos11111 :D kolla!

Dagens: Men jennie, vem shippar du då? shippar du Peyton och Lucas eller bruuuuuk (brooke) och Lucas? hahah, av VERA. Elin och jag fick oss ett gott skratt! :D

Kolla in mitt blåmärke från ica-incidenten (sommansä!)
image187
Man ser det kanske inte så bra, men live.. är det fett stort! tro mig.

trevligt minsann, ja!

Jag funderar starkt på om jag ska ut lite o springa, har hört att det ska vara bra att röra på sig. ;D men jag måste också plugga. Vilket dilemma, liksom. Men jag har en lösning! Jag springer ut nu och sen pluggar när jag kommer hem! Jag har huvudet på skaft ;) Så nu vet ni.

'Vera är i toaletten!
- I toaletten?
På toaletten!
- Är hon på toaletten?
Vera är i toalettrummet!'     hahahaha jag och evelina!     

Måste för övrigt bara säga att Jordin Sparks - Tattoo är en brrrrra låt :) kan jag rekommendera! om man nu tycker om sån musik. Yezzz.:D
Nu ska jag springa, få lite motion, jadå:D


Svart hår - javisst!

God natt. Jag ska inte gå och lägga mig alltså, men. Det är ju en god natt ;) Aa, jag är så fyndig.
Idag färgade jag håret svart, fast jag skulle egentligen ha tagit blåsvart, hade blivit fräckare :D men man får ju lite panik där i affären när man står o grubblar. Så det blev SORT :) (svart.) haha. Ja.

Ville väl bara säga det. :D God natt då.

image183

Vera, jag och evelina! Fin, gammal bild.

image181

Jag tycker om den här bilden så mycket har jag kommit att tänka på! Den är mycket fyndig, haha. Men tyvärr var inte elin med denna dag och det är väldigt synd, då hade den varit helt complete :D

En intressant dag!

Jaa, har inte bloggat på några dar nu, men har inte haft så mycket att berätta. Händer inte så mycket just nu. Men! Idag hände något intressant. Jag och min snygga kompisar satt helt fridfullt o lugnt och fika på ica ;) och då helt plötsligt kom nån på idén att vi skulle slå på varandras "knäskålar" eller asså den där platsen som benet reagerar roligt om man slår till lite lätt, ni vet ;) aja, och det var skitkul. Men så! Jag fattar fortfarande inte vad som hände, men jag började liksom gunga lite på min stol och då, helt plötsligt - tappar jag balansen! hahahah fast jag lyckades ta mig ur att falla bakåt med stolen, men då ska ja liksom göra allt för att inte trilla och liksom flyger bakåt på något konstigt sätt :S :D asså mina ben fastnar i stolsbenen och jag flyger in i lampan och nästan på Anna som kommer bakom mig xD hahahaha! Fyfan, ganska pinsamt men ändå jävligt kul, tyckte i alla fall elin och frida, eve och vera också kanske men ja la liksom inte märke till dem efter den stora chocken! :D Och det var då vi liksom konstaterade att fikastället är olycksdrabbat! Eller jag är det där i alla fall! Först bränner jag en kaka i mikron där så det stinker på hela ica plus massa rök, och nu detta!! hahah gud jag är störd.
Men nu fick ni er en trevlig liten historia så här på fredags-eftermiddan ;D
Vi hade nationellt prov i engelskan idag också, måste jag bara tillägga, det gick skitbra, eftersom jag är så skitbra! Ha! :D okej, allt utom den förbannade hörövningen med den förbannade gubben som inte kunde snacka. Hans fel om jag får IG på den.

Jag skulle nu egentligen sola med tilli men, då hade hon redan ivrat sig och gjort de! :O men ja kanske kan gå ut, solen stråååålar på himlen, och den är ju faktiskt starkast på våren ;)

Vad har hänt på sistone?

Äntligen öppnad igen så man kan skriva lite skoj.
Vi VAR på cissi och nour igår , oh yes :D:D de va oj så skoj! Ett plus var såklart att dem kastade ut kondomer och daim, haha :D kondomerna var till tjejerna och daimen till killarna, man kan ju undra varför inte tvärtom? ;)

Och så var vi i jönköping i helgen också ju, kollade när oscar och dem spelade fair play cup, men dem åkte ut i kvartsfinalen, men dem var ändå ett år yngre än alla andra dem mötte, så de var ju bra i alla fall :)
och på hotellet fanns ju såklart gratis kakor och jacuzzi :D var rätt mysigt faktiskt, och massa frukost såklart, yum :D

Idag fick vi våra avslutningströjor, ya! fast dem e ju fett fula men ändå ;D vi har nåt fult tryck med snobben där det står "Aldrig förr har så många lärt sig så lite på så lång tid". Så fult och helt osant :S Vi ville ha den med fem myror är fler än fyra elefanter-elefanten :D där det står "Nu är det slut. Mors" Så himla kul , hahahahh xD
och baksidan liksom, en gravsten med Rest in Peace på, är vi döda eller? ååh! Då skulle vi haft den "99 kom vi, men inte fan gick det, så nu går vi" haha älska! Den e helt poänglös o de e de som e kul, men de ingen annan än typ vera och jag som fattar de :D vilka dönickar, höhö.

Idag hade jag och elin nationellt prov i engelskan, muntligt, gah! :) var rätt spänt i början men det gick väl ganska bra till slut ;) VG+ blev de faktiskt, låter rätt så bra, huh? :)

Annars idag när jag kom hem åkte matilda och jag o solade, fett längesen var det nu så det var fan på ti´n :D Blev lite skillnad faktiskt, vill ha ett sånt solkort, men det är ju ganska dyrt och snart är det faktiskt vår på riktigt så man kan sola ute, nu som solen är som starkast ju ;) men jag orka inte vänta, vill va brun brun brun. Och vill ha sommar sommar sommar!

Förresten, så kom jag in på mitt gymnasieval. Preliminärt, alltså. :D


RSS 2.0