New look


nya


gamla

suttit och knapat ihop en ny header och nytt tema! igen.. hehhe- vad tycks?:)

PAYDAY


hej på er. ja idag lördag, hum humhum. jag har städat mitt rum, som ni ser ovan på bilden, fantastiskt fint ju?! MTV hela dan, punk'd-maraton!! loooving it. faktiskt väldigt kul underhållning, finns ju inget bättre än att se kändisar bli lurade?! eheheh.

jag har även bestämt mig (och nu är det på allvar) att sluta äta godis. okej, inte sluta helt..men avstå från det ett tag i alla fall. men jag menar, hur svårt ska det va? jo, det är rätt svårt när man har föräldrar som köper hem godis då och då, när syskonen bakar (vilket är rätt ofta!) och då vi ska göra pizza idag! hah! aldrig att man kommer undan..

jag har även lyckats med lite plugg idag! så jag tror nog att jag kan va glad och nöjd, glömma bort (endel) bekymmer, sorger och besvär och vara nöjd med livet som vi lever här!
(hAHah)♥

give me some freedome


Hej! Det är inte ofta jag slänger upp egopics men jag gör ett undantag idag!
Kom nyss hem från skkoolan, från ett besvärande, jobbigt, frustrerande psykologiprov! jag som trodde jag kunde tillräckligt i alla fall, men så sitter jag där med hjärnsläpp. visst är det alltid så?? man kan det innan man går in i klassrummet men så fort man börjar tar det stopp. Jag är rätt så övertygad om att detta var inte ett av mina bästa resultat..om ni förstår vad jag menar. men det återstår att se!

och nu ska man börja plugga till ett nytt prov på fredagen! spanska.. jag orkar bara inte med'at! inte en ledig stund på hela veckan..tacka vet jag helg. soooova.
nu ska jag käka någonting!

P.S ni är superdupergulliga om ni vill gå in här och rösta fram mig till Veckans blogg! :D
kramen♥

I'm a psycho

Psykologi, psykologi, psykologi.. och mera psykologi. det är anledningen till att jag inte satte mig vid datorn först nu. och jag tänker inte stanna heller, för sen blir det mera psykologi. bautastort prov imorgon och jag har i alla fall hälften kvar som jag ska försöka få in i skallen!
så ursäkta för inget (roligt) inlägg idag. hoppas ni klarar er ;) eheheh.
Förresten, många som har ätit semlor idag på stora fetto-dagen?? jag har inte ätit en enda,men var hittar man semlor utan mandelmassa? häh!

puss-eli-puss!

It's a no-no


Usch, jag och plugget har verkligen inte funkat ihop ikväll. Psykologiprov på onsdag och jag kan inte mycket. Jag som är så smart tror att det är nästa vecka, men kom igen, vem lägger ett -skitstort prov dessutom- på en onsdag efter ett lov?! som om lärarna tror att man vill plugga över lovet. är det inte då man ska passa på o vara ledig? Jag förstår då rakt inte..
Ne, så det blir till att råplugga imorgon istället. åh, ser jag inte fram emot. men, skolan är inte allt. Skönt med sovmorgon imon med, börjar inte förrns tjugo i tio. Yeehaw!

Glöm inte att kika in på Saras blogg och vote vote vote for number 6 :D i need you, i want you, oh baby oh baby..
goood night! ♥

Ett litet lyckopiller


Snö och slask. värsta sortens väder! och inte nog med det, jag har hål i mina skor också, så gissa vem som har gått runt med blöta små fossingar hela dan? skulle ju passa fint med en förkylning nu ;) Nej, det har varit en sorgens dag.. första skoldan efter lovet, alla är lite hängiga och sega, snöslasket, ont i huvudet och matte sista lektionen. jag höll nästan på att åka hem efter spanskan men tacka vet jag ellen som tvingade med mig på matten i alla fall. och nu kan jag känna mig stolt! ;)

MEN! EN sak har verkligen piggat upp mig! Jag har nämligen blivit nominerad till Veckans blogg av Sara! :D tuuusen tack, det känns himla fint :) så om ni vill, får ni gärna rösta på mig om ni går in på hennes blogg! nomero 6 :) hihihi.

Detta firar vi med en delicatoboll! PUSS OCH KRAM!

Most depressing night

Söndag kväll.. ungefär den värsta tiden på veckan. Det är nu man tänker tillbaka på tidigare dagar i veckan och på speciella tillfällen och tänker; Varför tog jag inte mer vara på det?? Ta mig tillbaka!!
Den här veckan har gått otroligt fort, sjukt fort! För fort.. Det är på såna här kvällar man behöver piggas upp en aning mer. Mitt botemedel är Vänner, muffins och happy thoughts. Det hjälper faktiskt -lite. eheh. usch vad deppig jag är.

kanske hjälper det med härliga sommarbilder?! =)




Halo - Beyoncé


så fin låt och hon har sån vacker röst♥

where's my inspiration?


Jag tror att jag ska vara lite extra duktig idag och städa mitt rum! men det kommer antagligen (som vanligt) bli stökigt efter ungefär en timme igen.. det är helt otroligt, jag fattar inte hur jag bär mig åt. Sen behöver jag plugga också, har några prov att se fram emot. Men det ser jag inte fram emot..

hejsålänge♥

tröjjjorna




shoppingen från sthlm.
bild 1 blå tröja, gina tricot. randig, lindex.
bild 2 h&m (utseende ungefär som från lindex)
bild 3 marinblå t-shirt, monki.

OH MY


Det blev en sväng till stan idag. kollade runt lite på mediamarket, city gross och ikea. tyvärr fick jag ingenting köpt förutom korv, mjukglass och lösgodis för 3,95 kr/hg. ha ha! det känns ju bra..
jag befinner mig nog i riskzonen av sockerberoende. någon som har något tips på hur man kan dra sig ur?

nej nu får jag ta o dricka mycket vatten, frossa i grönt&nyttigt och dansa runt här hemma!
hallåsvejsans!

winter


Fredag

Äntligen! funkar internet igen. kunde inte gå in på hela dan igår..

Jag och matilda traskade ner till hembageriet och köpte massa chokladbollar, de godaste chokladbollar som finns för övrigt(!), det var nämligen halva priset, 6 spänn! eheh. Sedan gick vi hem och fikade upp dem -mmmm!

Oj klockan är bara halv tolv. det är tidigt för mig alltså, med tanke på att på senaste tiden har jag gått upp vid ett-tiden! så nu ska jag äta frukost och hitta på något!
Jag hatar när en hel dag går till spillo.

Pannkakor, disk & träning!

Tjolahopp!
Jag gick upp vid ungefär ett idag. Jag märkte att videobandet hade åkt ut ur videospelaren, jag hade alltså somnat ifrån filmen så den tog slut och spolades automatiskt tillbaka och till sist skjuts ut av sig själv. jag har fått en riktig Disney-kick! När jag hade kommit hem från sthlm var jag helt plötsligt supersugen på att se Pocahontas! Så då gjorde jag det. Åh, en av de bästa disneyklassikerna. Sen ville jag se Den lilla sjöjungfrun, också underbar. Och nu sitter jag här och kollar på Disney-dags! Kommer ni ihåg det programmet? Med Nalle Puh-avsnitt, Kalle anka Långben o de andra, och Joakim Von Anka! Oj vi har många många inspelade videoband med gamla disneyklassiker. Men jag bara älskar det! :D

Men man måste ju äta frukost och denna morgon ville jag ha pannkakor! så jag satte igång att knåpa ihop ingredienserna och fick till några stycken som jag bjöd familjen på.
Nu när jag ändå kände mig så omtänksam och duktig (hihi) så passade jag på att fixa disken. Bra för samvetet ;)

Josse ringer och undrar om jag vill hänga med till gymmet, men självklart! det blev ett pass, Bodyattack! jäkla jobbigt men jäkligt härligt! kondition i en hel timme, woh!
När jag sen kommer hem möts jag av en härlig doft. Thaimat! Nudlar, kokosmjölk, vattenkastanjer och kyckling! Nam! kan inte bli bättre.. jo, med mera disney! hö hö. så här sitter jag nu med nalle puh på i bakgrunden, and i love it!

trevlig kväll på er alla! ♥

Stockholm

Bussfärd till stockholm i onsdags. När vi var framme fick vi fri tid till att gå runt och kika på storstaden! Jag och josse gick med raska steg mot Gamla stan (där jag för övrigt såg första kändisen in stockholm, Ulf Lundell!) haha. Men det var jätte mysigt och fint där, absolut. Jag kände mig ganska mycket som en bortkommen bonnläpp, men med josse vid min sida var det inga problem! ha ha.


Klassen åkte sedan på studiebesök på Dramaten! Vi fick sitta högst upp nästan i taket, gå bakom scenen och kolla in kostymförråd och annat smått o gott, roligt värre!
Efter detta står båda mediaklasserna utanför och väntar på att bussen ska köra oss hem till vandrarhemmet. och vad händer då!? Några tjejer (i andra klassen) börjar skrika och gapa och peka mot en buss som då kör förbi oss sakta. det är nämligen idol-johan som sitter i bussen! vi står där och tycker mest det är lite fjantigt men kan inte låta bli att bli lite impressed! haha. Johan ser väl i ögonvrån hur två klasser står där och hoppar och skriker så han vänder sig mot oss i ett litet genant léende och vinkar försynt. stackare! tänker vi :D




Framme är vi på vandrarhemmet, som skulle kunna vara ett hotell, väldigt fint var det!
På kvällen åker vi mot tv4-huset där vi står utanför ett bra tag och väntar på en guide som ska ta oss runt. Förr eller senare kommer hon och hälsar oss välkomna och vi tar förväntansfulla steg in mot tv-världen! Vi får se sminket, redaktionen, nyhets-studion och väder-tone! hehh..! Även studion som vi skulle delta i "Kvällsöppet med Ekdahl" senare på kvällen.
Om jag hoppar till det direkt då. Alla kunde ju nämligen inte vara med i bild och eftersom typ alla ville blev det nästan slagsmål! Nej men alla tryckte sig mot 'studiodörren' och sen pekade hon ut vilka som fick vara med i bild! Och kan ni tänka er, att hon valde Inte mig! Men josse fick i alla fall vara med, i'm so proud of you hun! haha.
Vi andra satt mest och var sura o bittra bakom kameran, men vi svalde det och gick vidare! det var ju ändå väldigt spännande och se hur det gick till i direktsändning!



sötnosar utanför tv4-huset

inne i studion!


Nästa dag är våra studiebesök Riksdagshuset och Naturhistoriska muséet. Det var inte lika roligt som gårdagens besök men ändå.!
Efter naturhistoriska skulle resten av klassen åka hemåt! Men eftersom josse och jag skulle stanna, gjorde inte Vi det! haha,smart va? nej vi stannade tillsammans med två andra chicas i klassen och kollade på Cosmonova! Ni vet bion med stor stor skärm över sig. Men nu kollade vi på Sea Monsters som var 3D, med 'vanlig' skärm.
Jag ska inte ljuga, det var läskigt. det var det. alltså vi satt ganska högt upp och det var liksom lite brant med hela den skärmen över sig, snacka om att man kände sig liten! Men med josses fantastiska stöd klarade jag det. hihi.
Det var faktiskt lite häftigt dedära!





utanför naturhistoriska!


Vi tog oss sedan till Solna, där vi skulle bo hos hennes syster med familj de följande dagarna. jag har redan skrivit ganska mycket så nu får ni istället njuta av bilderna! 'En bild säger mer än tusen ord..'





alla♥dag-fika!




dags att flyga hem!


Ursäkta om det har blivit långtråkigt men när man väl sätter fart är det svårt att hålla fingrarna i styr! ha ha.
Det var i alla fall en minnesvärd resa fylld med fika, shopping, spänning o mycket mer, ja -den var bara helt fantastisk!


Hemma igen!

Hejsan hoppsan!

Ojojoj.. nu har jag verkligen svikit min blogg de senaste dagarna! Men, jag har faktiskt ursäkten av att ha varit bortrest, så det är väl förståeligt!
Resan till sthlm var i alla fall megakul! Både först med klassen och sedan med josse några extra dar hos hennes syster med familj! :) Jag tog ..nästan 400 bilder där uppe, men det får bli en annan dag som jag lägger upp dem. (jag ska förstås inte lägga upp alla!) jag är helt slut. ni får ursäkta! hihi.


Josse på gatorna i sthlm! ^^,

Jag får kanske berätta lite mer om resan en annan dag också, för nu orkar jag verkligen ingenting, vill bara lägga mig i sängen och kolla på pocahontas å äta chokladhjärtanen jag fick av matilda i alla hjärtans dag-present, sötnos! hehe. så det är väl det jag ska göra nu!
(förresten så flög jag idag för första gången nånsin! haha. men jag hade josses fina stöd så det gick bra, thihi, men det var bara kul!)

vilken nööörd jag är. nu ska jag vila!
puss och kram!

Packa!


Åh, jag är så excited! Imorgon är vi nämligen i stockholm vid den här tiden! :D
Vi åker buss ifrån skolan klockan sex på morgonen, då har vi en sex timmars bussresa framför oss, som kommer var full med sömn, musik, godis och allmänt superskoj! Det är vi och den andra mediaklassen som åker, så det blir en dubbeldäckare som vi åker i! yeah. Sen när vi kommer fram ska vi gå på studiebesök på Dramaten och sedan rundvandring på TV4-huset! Fan kul! Sen på kvällen, närmare bestämt kl. 22.40 ska vår klass (och andra klassen) vara publik till Lennart Ekdals program "Kvällsöppet". Några av oss får tillochmed sitta framför kameran, i 'panelen'. Så slå gärna på 4an imorgon så kanske ni ser oss! ;) Extra plus är att det ska handla om poorr! ha ha!

På torsdag ska vi till Riksdagshuset och sedan till Naturhistoriska, sen åker vi hem.. NEHE! Inte jag och Josse minsann! :D Vi ska ju stanna i stockholm och bo hos hennes syster med familj :D ska bli superkul!
Så visst har jag några dagar framöver att se fram emot!? :D

Laddat upp med godis för 41:- så detta kommer jag väl klara! eheh!
Nej nu måste jag packelipacka! Åh bara det är kul! :D

Ha det så bra! (och glöm inte 4an imorgon ONSDAG kl. 22.40! he he!)
Puss!

monday

"Åh är det inte en förpillat förtjusande dag vi har idag idag idag!" citat från Grotesco - Ett kilo mjöl.
Haha- det passade väl bra?? för idag var den soligaste dan på länge! keep it goin!

Ännu en måndag är här, alltid lika segt att gå upp ur sängen och man känner att alla problem försvinner om man fick sova några extra minuter! men ändå drar man sig upp. tar sig igenom skoldagen och bara väntar på att få åka hem, så man kan få lite lugn och ro! men inte då.. nej för nu måste jag verkligen börja plugga. Psykologi-prov, matte, spanska ja å mycket mer! (känns det som)

Kanske ska jag börja packa lite smått också? Eftersom om två dagar ÅKER VI! studieresa till stockholm! :D can't wait! hohohi!

Så ha det så bra så länge!
Puss!


Sky

Hallå snyggingar!
Är nu hemkommen från staden, var på Ikea med pappa och syster. Tyvärr fick jag ingenting köpt, men det var nog lika bra, får ta o lugna ner mig lite på inredningsdetaljerna! ;)

Jag har kommit på hur himla förtjust jag är i himlen. hur solstrålarna strimlar igenom molnen och skapar en vacker färg i skyn. fascinating..!



Sunshine!



nu sticker jag ut i solskenet mot stan! :)
ha en fortsatt underbar söndag!

RUTIGT



alltså jag är helt såld på rutiga skjortor! favoriten här är den längst upp till höger tror jag. men hur snyggt är det inte tillsammans med ett långt linne, ett par leggings eller strumpisar? ;b

rip it apart



Hallå hallå! den här dagen
har bara flugit förbi tycker jag! jag vaknade lite sent och var så himla trött. sen har det bara fortsatt så hela dan..gått runt i pyjamasen och suttit framför datorn. jag var på lite skräckishumör innan, kollade 'läskiga' klipp på youtube och såg skräckfilm.
men sedan kom farmor och farfar och allt blev lite mysigare. vi åt gott, fikade och kollade en stund på melodifestivalen. men jag gav upp efter andra låten. melodifestivalen har aldrig riktigt varit min grej.

simon, brodern min, smittade mig med att försöra sina jeans. haha, han har rivit upp några gamla jeans och det blev jag också sugen på för det blev rätt snyggt! det är ju inne med trashy nu ju ;b
så det är det jag håller på med nu skulle man kunna säga. men svårt är det! jag använder mig av en gaffel, nämligen. eheh. och sen ska jag sätta mig vid symaskinen och fixa till lite jeans, jag är inte bra på att sy men så svårt kan det ju inte vara? imorgon ska vi göra egna jeansleggings, haha. lycka till! ;p

Jag passar på och skriver om Hannas tävling som jag är med i! Tävlar om att vinna ett peacearmband som hon gjort själv, jättegulligt! :)

ha en fortsatt trevlig kväll, sötbollar!

Min kväll i bilder



ni är så jäkla underbara! tack för att ni finns och gör livet lite roligare att leva. ni ser ju bara på bilden ovan.
hehehe. PUSS PÅ ER <3

Tonight

god fredagskväll! jag sitter just nu hos min kära vän vera med elin! :) jag känner mig lite smått elak när de andra kämpar med maten i köket men jag ska alldeles strax erbjuda min hjälp!
efter skolan gick jag runt och strosade på stan med josefineee och vi fick ett litet infall om att gå in på Holmgrens, ett jättemysigt café där vi köpte oss en varsin suuuperstor skumboll! (bilder kommer senare) he he! sedan kom de andra tjejerna och joinade oss.
Sen gick vi, evelina, jag, elin och vera till elin för en kissepaus. det är en lång lång väg till vera och vi var kissnödiga. hä! nä men, ja.
evelina var tvungen att dra så då strosade vi andra iväg mot vera. vi var så himla sugna på choglad (som vera säger) så vi köpte oss två stora chokladkakor! ska bli gooottt! hheeh, man måste lyxa till vardagen lite! eller, det är iofs fredag men i alla fall!

och nu sitter vi här. jag fattar bara inte hur jag ska hitta tillbaka till centrum sen när jag ska hem! men det löser sig nog! yayya:)
Vad gör ni ikväll? =)

Egocentriskt



nu är det en sån där tråkig kväll. men genom att roa mig har jag tagit en hel del egocentriska bilder!
det är alltid underhållande och skoj.

Tröttsamma dagar

Bah- jag måste ut och ta lite nya kort eller lägga in alla gamla bilder på nya datorn, det är tråkigt med bildbrist..!

Kom alldeles nyss hem. Var på gymmet en sväng efter skolan med hildinggg :)
endast historia, svenska och engelska denna dag. men långa lektioner dock.
jag höll verkligen på att somna på bussen hem! okej det händer rätt ofta men inte så extremt som nu. jag fick verkligen kämpa för att hålla ögonlocken uppe! ha ha! och så känns det så fult när man sitter och "tappar" huvudet om och om igen! varför blir man alltid så trött när man sitter på bussen?



och så kommer jag hem och till min stora lycka och räddning ser jag en varm nybakad sockerkaka som ligger och väntar på mig! mmm yum!

puss på er! /j.

Longing


Åh vad jag vill att det inte ska bli mörkt så fort. det vore ju roligt om man kunde gå ut och ta lite kort efter skolan innan solen går ner. jaja. ingen idé att sitta och tjura om det.

Jag har i alla fall något att se fram emot. Om en vecka är vi nämligen i stockholm med klassen!! och sen ska jag ju stanna med josse hos hennes syster :) ska bli mycket kul!
jag skäms nästan för att säga detta men jag har aldrig "varit" i huvudstaden. har kört igenom det på resa men inte stannat till. fast, jag känner ju ingen där så direkt som jag kan åka till, så det har liksom aldrig blivit av.
men nu ska det bli av minsann! josse får la ta med mig på en riktig sightseeing-tur! he he he.


en sak till.. jag saknar mitt långa hår.

That's about time!

HEJ!

Jag är glad, det är jag. till exempel för att jag har köpt vårskor! :)
PÅ REA. Orginalpris 549:- halva priset. resten får ni räkna ut själva. hi hi.

Träning med josse innan. det blev body balance, liksom alla andra tisdagar. alltid lika härligt!
fick en mindre chock och en aning rädsla när jag satt på bussen, nästan inne i kalmar centrum, då josse ringer och säger att kalmar är bombhotat! hennes busschaufför kunde nämligen inte åka längre in i centrum för detta. det var lite läskigt där ett tag, vem skulle vilja bomba lilla kalmar liksom? men det visade sig sen till slut vara ett falsklarm. ack ack ack.

Efter träningen kom mamma och syster in till kalmar för att köpa lite mat. haha. vi brukar inte åka in till kalmar för att köpa mat bara så där, men idag gjorde vi det! eller dem, rättare sagt. mc donald's och kinamat. fett (&) gott! :D

Oj vad tiden rusar iväg, det är ju för sjutton skola imorgon! hö hö!
By bye! /j.

Rubrik

Hallloj! Ledig idag -och vad passar då inte bättre än att åka in till staden och träna! det blir en liten fika på s(kaffe)riet med josse innan också! ;p
Jag är så himla shoppingsugen, men jag får lov o hålla mig till stockholm om en vecka! men det ska jag nog klara, sån shopaholic är jag inte, hi hi hi. Fast ibland är det ju svårt att stå emot..

Nej nu får jag sätta fart!
Ha en trevlig dag! ;b

In those days

Goder afton! Ikväll fick jag besök av min kära vän Matilda! :)  Det är alltid myspys och det händer inte så ofta nu för tiden.
Förr -the good old days- lekte vi varje dag i våra barndomsår. Vi har börjat prata mer om våra minnen tillsammans och hur mycket vi har gått igenom. Det finns ingenting som vi inte vet om varandra och hon är och kommer alltid vara min bästa vän. Vad som än händer i framtiden.

Ikväll, gjorde vi lite mer som i barndomsåren. Vi hade nämligen inget att göra förutom att kolla på film och umgås, men vi ville ju göra något. Så vi skrev såklart lappar. Vi skriver på lappar om vad vi vill göra och sen kommer vi fram till ett beslut, väldigt smart faktiskt! Det gjorde vi alltid när vi va små och inte visste eller kom överens om vad vi skulle göra :D det blir alltid lite oseriöst som vi inte ska gå närmre in på. he he! Men ikväll ville båda baka och filma. Precis som då! :)

Bakade kladdis som vi kan se här nere, matilda var mer pepp på att fota än att baka, men det gick ju lika fint det! :) Hon diskade ju nämligen helt frivilligt vår enorma disk! du är underbar du:D


haha, helt fascinerad!






gullet diskar! :)


mmmm -mysigt med kladdis och tända ljus i ett ovanligt städat rum :)

tack bästaste du.

Kan våren vara på ingång?

Idag kände jag vårtecken! På flera sätt. Solen tittade fram bakom molnen, fåglarna kvittrade och luften var fräsch och luktade vår :) Samtidigt som jag lyssnade på Kate Voegele - The other side, som jag kom på att jag tycker ger lite vårkänsla!



Det kändes i alla fall vårigt när jag satt i bussen på väg hem och lyssnade på denna o kollade ut mot vårvädret.

När jag är hemma och kliver av bussen träffar jag minsann på en liten Eve som har gått av från andra bussen (går nämligen två bussar samma tid hem till oss) och så blir jag bjuden på en liten fika, och vem tackar nej till ett sådant fint erbjudande?! he he he. like good old days, saknar det.


trevligt trevligt -och nu är jag här hemma, hade tänkt o gå ut i det fina vädret förut och fota lite men som sagt fick jag förhinder, och fortfarande blir det mörkt alldeles för fort!
och imorgon har vi resursdag, vilket betyder att vi är lediga! living the dream, wooooohooo!

ha ha ha! jag sär, jag sär.
och nu ska jag hitta på något mycket underhållande!

tjofling!

Min dag i bilder













RSS 2.0