Jobbbb upp över mina öron

Godmorgon så här klockan åtta på morgonen! Just det, det påminner mig om att jag när som helst borde gå ner och plocka fram lite fika! Jag är nämligen på mammas jobb där jag har befunnit mig sen i måndags och ska fortsätta med det till fredag. Pappersarbete, detta pappersarbete. Men helt fy skam är det faktiskt inte! Det duger, och så får jag ju en ganska rimlig kosing som belöning ;)

Men jag kan ju säga så att det är ju inte världens roligaste att behöva gå upp klockan sex AM. speciellt inte när denna äckliga förkylningen håller på att bryta ut! Har fruktansvärd halsbränna, men den har dock lagt sig lite med en kopp choklad eller två :) Så på så vis har jag kommit på mitt nya botemedel för halsbränna!

Ne hörni nu måste jag gå och föda alla kommunister! haha, eller nåt. Puss och kram.

Victoriadagen

God kväll på er! Som ni kanske har märkt så har jag helt tappat suget att skriva, vet inte vad det beror på, om det är sommar, eller om jag helt enkelt inte har något vettigt att skriva. Jaja, då och då kommer jag i alla fall tillbaka med något inlägg. hehe

Idag har jag i alla fall träffat Josseee, vi åkte tillsammans med hennes mamma, för att fira kronprinsessan i Borgholm! Det blev en hel-mysig dag! Det blev en hel del bilder också, jag slänger väl upp några här nu.kungafamiljen anländer!

Längst fram bland ståplatserna stod vi, inte illa pinkat!


Imorgon drar jag till Blekinge, men tar nog med mig computern! Nu blir det filmtajm! Ciao.

Michael Jackson 1958-2009

"One of the greatest, the king of pop, born to perform.." är bara några citat som beskriver honom. Och de stämmer verkligen! Det är så hemskt att han försvann så plötsligt, men hans musik kommer att leva kvar för alltid. Han var utan tvekan den bästa artist världen nånsin skådat.Jag älskar att kolla på hans turné från 92- Live in Bucharest; The dangerous tour. Så JÄVLA bra är han!
Det visar hans öppning här! haha, publiken har ju tappat rösten innan han ens har hunnit öppna munnen. Men det fattar jag, jag skulle också offra min röst för detta! :D


Folk skriker, svimmar och gråter. Fattar alla vilken jävla otrolig performer Michael Jackson var?
 


 


"He may be gone, but his music will live forever."
Rest in peace.

RSS 2.0