Sommaren är (för) kort

Mer än en månad har gått av sommarlovet, för att vara exakt - 44 dagar. Dem första veckorna har jag spenderat med kusinerna, hemma - blekinge - göteborg. Och nu är jag hemma igen. Men på grund av att jag knappt varit hemma känns det som att tiden har gått så fort! Snart börjar skolan igen! Och då, en helt ny skola - gymnasiet. Känns lite pirrigt men också kul - såklart. Träffa nya människor och inte samma gamla vanliga hela tiden. (hehe)
Fast i och för sig så är det många från gamla skolan som valt den linjen jag ska gå på - samhälle/media. Jag hoppas inte det blir allt för mycket välkända ansikten. Fast, det vore ju bra om man har någon man känner. Men jag har ju faktiskt det, några bekanta. Men det är ju kul med lite omväxling i vardan ;)

Härligt med fint väder nu på sistone! Blå himmel och solen som steker 'all day long'. Denna dag har jag för övrigt solat, vattenkrigat, skönt sätt att svalka av sig på (om man inte har en pool, så att säga :@) och solat. Det ä nice!

Måste måste måste se Batman - the dark knight! Och det ska jag också! Men jag kollar nog mest på Heath Ledger ;) Grym skådespelare, så jävla sorgligt att han dog. Kan fortfarande inte fatta det.

'rest in peace'
(en sån fin avslutning va)
Trevlig kväll!


RSS 2.0