Hej mitt vinterland!

Åh vad jag tycker om snö. Speciellt när det snöar. Det ser så fridfullt ut. Om man sitter inne och kollar ut på den fallande snön känner man sig så trygg och lugn på nåt sätt. Eller hur?
Det är bara så sorgligt att snön försvinner mer och mer för varje år.. våra barn kanske inte ens får uppleva snö! De får inte chansen att bygga snögrottor, snögubbar eller göra snöänglar.
Men visst är det vackert?




Ett ruskigt väder

Hallå där!
Usch och fy och blä -regn och rusk! Och ändå envisades jag med att åka iväg till gymmet! Och så kom jag nästan inte hem! Nej för då sa busschaffisen att ölandsbron var avstängd för ovädret.. så det var bara till att ringa mamma så hon kunde komma och hämta mig -men då blev jag ändå lite gladare, för hon berättade nämligen att mina uggs hade kommit! woho! så nu sitter de på mina stackars kalla fossingar och värmer! :) så sköna, och härligt fulsnygga! =)


de är så fula att de blir snygga


Tillbaka till inte-komma-hem-historien.. sedan i alla fall, gick jag och satte mig i en liten busskur och väntade -fötterna hade domnat bort av kylan- sen ser jag två små filurer tassandes mot mig och när de kommer närmre ser jag att det är min gode vän Ida och Pea! Vilket sammanträffande, och jag som satt helt ensam längst bort på tågstationen. Så dem kom ju inte heller hem, men jag erbjöd de såklart skjuts av mammma. Trevligt med sällskap i denna kyla!

Och sen då, vad händer då? Då ringer minsann eve! Som också var i stan denna dag (jag hade träffat henne på cafécorner innan gymmet) Så hon ville ju höra om jag hade kommit hem eller om ja fortfarande var kvar i stan -kom hit till oss! säger jag! Så ännu en kamrat till sällskapet, haha. Sen kommer mamma och vi alla kommer hem oskadda -men en aning blöta! Snipp snapp slut -så var sagan slut!


Choklad är min passion

Goder afton.
Nej, det fanns ingen NY-tavla på ÖB. Ännu. En sådan besvikelse.
Men nu ska jag inte hänga läpp för detta, finns ju viktigare saker i världen att tänka på?

Som choklad! näää det är inte det viktigaste men ack så gott det är!
Med sorgsna steg av min besvikelse jag gick på ÖB -mot godiset, som en liten tröst(!) och fick med mig vad som såg ut som en mycket lyxig och fin choklad! mmmmm..





smmmack! ja gott var det! från mig till dig. Den bjuds det på!

Bloggdesignen är ändrad, än en gång! =) we like it, grr!

New York -New York!

Idag har varit en sådan där typisk slappa-dag. Jag gick upp vid halvtvå-tiden, satte mig och kollade på Seinfeld med pappa, åt lite frukost och sedan ännu mer Seinfeld. Väldigt roligt, är det faktiskt.
Och nu sitter jag här, framför datorn insvepandes med en filt. Det är så fruktansvärt kallt, nej -inte fruktansvärt kanske, men kallt är det! Eller så har jag för lite kläder på mig?

Jag ska åka till ÖB senare, för att kolla om de New York-tavlorna finns kvar, sist vi kollade var de slut. Men det är väl klart, de kostar bara 59 spänn! Jag tycker om de där NY-tavlorna.




Väldigt tjusiga, är dem.

Om det är något ställe jag bara måste åka till innan jag dör, är det helt klart New York. Jenny, lucky you!! som har släkt där och allt! hihi.

Så nu får jag skynda mig innan de tar slut! So long, my friend!

En dag på stan

Hallelåja!

Åh vad jag är sugen på Ben & Jerry's! Det är farligt att vara det. Men oh vad det är gott! :)

Idag har jag varit en sväng på gymmet, invigde mitt nya medlemskort! Känns bra att vara en del av något, hehehe. Detta ser jag fram emot! Och sedan gick jag runt på staden och jag hittade tre t-shirts som jag la beslag på! rea på de allihopa! det är uppskattat! ;) Jag kan inte vänta tills jag får mina uggs! :D



Nu är jag medlem

Tjabbabbababa!

Idag var det exakt ett år sen jag köpte min mobil! :)
vilken tönt jag är som har skrivit upp det -japp! jag skrev det på anteckningar den dagen jag köpte den, men det är ju alltid bra att veta. eller hur? ;)

Ikväll åkte jag och mamma in till staden -med en ganska fin anledning! Jag blev nämligen medlem av gymmet idag! :D woho!  ganska så nice :D
& lite shopping på det är aldrig fel (: hihi!


jeans och tröja från Only


Uggsen är på väg!

Nu är de beställda! :D


Come what may

Den här låten är så jäkla underbar så den förtjänar helt klart en plats i min blogg:

Never knew I could feel like this
Like I've never seen the sky before
Want to vanish inside your kiss
Every day I love you more and more
Listen to my heart, can you hear it sing?
Telling me to give you everything
Seasons may change, winter to spring
But I love you until the end of time

Come what may
Come what may
I will love you until my dying day

Suddenly the world seems such a perfect place
Suddenly it moves with such a perfect grace
Suddenly my life doesn't seem such a waste
It all revolves around you

And there's no mountain too high
No river too wide
Sing out this song, and I'll be there by your side
Storm clouds may gather,
And stars may collide

But I love you
Until the end of time

Come what may
Come what may
I will love you until my dying day

Oh, come what may
Come what may
I will love you, oh I will love you

Suddenly the world seems such a perfect place

Come what may
Come what may
I will love you until my dying day

Söndag

Tjenixen! Hur mår du idag? Jag mår alldeles okej =)
Ni har väl inte glömt att ställa om klockan? en timme bakåt ska den vridas om! =) jag hade inte en aning, tills jag såg min klocka och sedan köksklockan, då fick jag mig en aningens chock! haha.

Vad ska jag hitta på idag då?
- Jo, jag tänkte åka till Media Markt -för första gången- med pappa!=) kanske, om han kunde slita sig från fotbollen någon gång!
Jag måste åka någonstans i alla fall, vart som helst!

Idag har jag ingen inspiration till att skriva, så jag ska väl helt enkelt sätta punkt här. <- och där har vi den!
haha -så tråkigt :)
ha en förtjusande dag! puss & kram!

snart är jag medlem!

hej allingar! (nytt ord för alla) hähä

det har blivit alldeles för mycket sötsaker på sistone så jag känner mig ganska så fullproppad, inte bra. och så saknar jag gymmet. det gör jag :( men! vi ska snart ringa för jag ska bli medlem! woho! ska bli så roligt :D tänk att jag har redan blivit fäst vid gymmet, efter bara en vecka! men det är så hemtrevligt och fint där :) och så går jag ju såklart med käraste Josefine!=)


Just nu sitter jag och kollar Vänner -bästa serien!(enligt mig)
Jag har äntligen skaffat alla säsonger! Underbart :D
De är för härliga!


hej vinter!

snart är det vinter och då måste man vara förberedd med jackan!
här är min jacka sen förra året, men då använde jag den knappt, för jag tyckte den var för stor.
men kanske den funkar i år ändå? ;)

  


natten går tunga fjät

hallå alla nattugglor!
ho-ho..

nä jag vet inte vad det är med mig, har nog fått en släng av nån sömntråka -haha!
klockan är nu 01.24.
inte så sent för att vara en fredag men jag är ändå trött. skoltrött, förmodar jag. ja, jag är redan trött på skolan..



någon mer än jag som är sugen på julen?? åh det är för mysigt! mörka dagar och tända ljus, baka pepparkakor och lussebullar och i bakgrunden har man på julmusik :)
det bästa är jul i göteborg, med släkten :) på julafton lagar man maten hela dan och vid klockan tre är det kalle anka som alla sitter tillsammans och kollar på :) det är jul det.

och tror ni inte man blir ännu mer sugen på julen när city gross redan har börjat med julskyltningen, pepparkakor, julmust och julgodis?! jag vill ha jullov nuuu :)

nu har höstlovet börjat i alla fall! skööönt att få sova ut och bara va :)
idag åkte josse iväg till huvudstaden! lyllos :) vill också åka iväääg, härifrån -bara ett litet tag i alla fall.
du får ha det så skoj! (som du säkert redan har hört tusen gånger!) he-he :)


nej nu får det vara nog, det är inte bra att sitta vid datorn precis innan man ska sova har jag hört! så det är väl bäst att jag kilar nu, mot sängen!
okej, godnatt gott folk :) night night -sleep tight <3


ben & jerry's baby

god kväll!

en sak som jag har sett fram emot hela dan är detta;
Ben & Jerry's -Half baked !!
som jag köpte på city gross tidigare idag! men jag har inte velat öppna den förrns på kvällen och så har andra saker kommit ivägen lite så där! plus att jag får skuldkänslor om jag äter något så mastigt innan maten, hihi!
men nu ska jag i alla fall duscha och sen käka glass! åh -looking forward to it! =)

Tack Josse för att du lät Ben & Jerry's komma in i mitt liv! :D (eller, det kanske inte är allt för bra i och försej, det får ju inte bli en vana att köpa denna dyra glass! ;) hehe) men det gör inget! =)

snart är det lov!! *glädjetjut!*
(förresten, är det någon som vet i vilken film/serie där någon säger så här; "People I know!"-jag tror det är när denne person står bland människor den inte känner och sen kommer dens kompisar och då säger han/hon detta!
Josse sa det idag och vi kunde bara inte komma på, men jag känner igen det så väl! så om någon vet, snälla säg, för detta har plågat mig hela dan! xD)

plugg plugg plugg

hej hopp!

usch måste börja med att berätta att det hände en förskräcklig sak idag! när jag och josse satt och skulle skriva vårat inlämningsarbete och när sedan hon skulle spara försvann det på något konstigt sätt! åh -mardrömmen är det! när man har skrivit och skrivit och det har varit så bra, så bara puff! borta!
men klipsk som josse är skriver hon nu om det! med min lilla hjälp att komma ihåg också (a) hihi! så det blir så bra så i slutändan!



idag hade vi för övrigt prov i naturkunskapen, usch säger jag bara. nej det gick inte bra. men jag försökte i alla fall samla ihop så mycket poäng som till ett G ;) det räcker gott och väl! det känns som om det antingen kommer bli på gränsen för G eller något poäng under.. och jag lovar att det kommer vara precis under! men, skolan är inte allt -som vi brukar säga! ;)

nej nu kan jag inte sitta här när det finns viktigt plugg att göra! (fast jag hellre skulle vilja det såklart ;) hehe)
 kram och puss


2 månader firas med glass!

hallå alla glada!

dagen började med att jag vaknade -hähä- på kära josses golv! :) det är lite busigt att sova hos en kamrat en skolkväll - men så blir det om man bor långt ifrån varann!

igår smakade jag också ben&jerry's för första gången! :D mumma va gott de var! half baked var namnet :) så nästa gång det blir en tripp till city gross får det bli en sån där burk ;D man måste ju lyxa till vardan då och då!
det var också vår 2-månaders-anniversary igår! för två hela månader sen träffade jag josse, hilda & elin o hela bunten. kort sagt - för två månader sen började vi gymnasiet! :) så fort tiden går när man har roligt! det är otroligt.



jag var nyss ute och uppdaterade bildmappen lite! tog lite kort, så att säga ;) det behövdes.

nu borde jag egentligen sitta och plugga Naturkunskap, eftersom det är prov i morgon. jag skäms lite för att säga att jag inte ens har kollat på det! men jag tycker verkligen inte om Nk, det får bli råpluggning senare ikväll!
för nu ska jag baka pizza! :D (jenny, kommer du ihåg? jag är värsta pizzabagaren ju ;)
 
men innan jag går vill jag hälsa hjärtliga gratulationer till kära såfia! hoppas du får en fin fortsättning på födelsedan! :)

UGGS!

god morgon!! :) hur är läget??
själv så är jag så pepp på att köpa UGGS! de är för heta ;) det blir nog ingen av de skorna jag föreslog för nu har vi börjat kolla på internet och ska kanske beställa dessa!



vad tycks? jag tycker faktiskt om dem:)

Nu känner jag att jag är lite stressad! jag ska duscha och äta och göra mig i ordning senare ska jag träffa Josse för att vara duktiga och skriva vårt inlämningsarbete; Bryta normer ;)
så jag tror att detta får vara allt för mig! ha en fortsatt trevlig söndag!

happy birthday dear zac

får väl passa på att gratulera Zac Efron -grr :D fyller 21 idag! 


congratzzz! 

dags att köpa skor!

kom nyss hem från köpis med mammo:) vi letade efter nya höst/vinterskor till mig!
jag hittade ett par snyggingar faktiskt ;) jag är mest inne på att köpa bruna stövlar tror jag. men jag kunde inte bestämma mig, alltid denna beslutsångest inför ett köp!
men jag lägger upp lite bilder här och ni får gärna tycka till om vilka som är fajnast :)  

   850 :-

 495 :-

   1195 :-
dessa är mina personliga favoriter :)

men det är bara det att de är ju dubbelt så mycket dyrare än de över, och jag är mest inställd på de två olika bruningarna. jag vet inte hur jag ska göra?!


En tröttsam kväll

min blogg är nyyy :D än en gång! men jag tycker om att förnya den då och då :) det tar alltid evigheter för mig att fixa till den, så det blir många jobbiga kvällar (för det är oftast på kvällen jag får sprutt på kreativiteten:D) hehhe!

åh, ikväll var Björn Gustafsson, Måns Möller m.fl. komiker i Kalmar! :( och jag hade ingen biljett. fatta vad kul det hade varit. josefine var där, och elin var där, många var där.. roligt för dem förstås! :)  
tänk o få se bjööörn gustafsson - my dream come true! - hehe, nej inte direkt kanske. men bra, det är han! ;)
en i min förra klass heter björn gustafsson och det är rätt coolt tycker jag ;D det räcker för mig, haha!



uscha, vad jag är trött. ögonen blir torra och jag skulle nog kunna somna lätt nu. men jag vill inte. det är alltid så tråkigt att gå och lägga sig. det är ganska jobbigt att ha suttit vid datorn nu ett antal timmar, det är nog inte så bra heller. det är nog därför mina ögon inte klarar mycket mer.
vad hemskt det lät, haha. men jag skulle nog behöva min skönhetssömn nu.

på söndag åker jag nog till josse för att plugga och fotografera! ;D (behövs verkligen med lite uppdatering!) ska nog antagligen kanske smaka ben&jerry's för första gången med :D so exciting! men det ser jag fram emot :) kanske blir det ett sista pass på gymmet (för den här gången) det tillfälliga medlemskortet går ut på söndag :| men jag tror nog att jag kan övertala päronen mina om ett litet medlemsskap! :D

och nu så blir det nog skräckfilm ;o - gothika. jag har tänkt se den typ hela kvällen men andra saker har kommit i vägen (t.ex bloggen ;) -men nu tänker jag skrämma upp mig själv och inte kunna sova eller duscha på länge! (om du inte förstår, se filmen. he-he)
god natt! 

Äntligen lite frihet på fritiden, eller?

Jag sitter här och funderar på om jag ska göra något nytt med min blogg? igen, haha. Men jag vill ha en lättläst blogg, som man vill läsa. och som man dras till :) på något sätt. hoppas att min är kul? =)

jag börjar få bildbrist - så någon dag måste jag ge mig ut och ta lite nya bilder! :)

Nyss har jag proppat i mig pasta med lax, mumsfilibabba! och film ser jag såklart ;) Ringaren i NotreDame! jag bara älskar Disneyfilmer! Kan se dem hur många gånger som helst, om och om igen :D Favoriten är solklart Lejonkungen :)

Historiaprovet idag gick galant - nej, jag skojar. Det gick väl sådär, kunde gjort bättre ifrån mig men jag är nöjd! nu är det gjort i alla fall! slipper tänka på det mer, fast då är det istället andra prov att plugga till. Naturkunskaps-prov på tisdag, jag orkar inte plugga mer! speciellt inte till Nk. usch, det är inget man prioriterar först precis.



idag efter skolan blev det mackedonken (hehe) med tjejorna! och sedan gymmet för ett litet pass - core boll blev det ;) känns som om jag kommer få något träningsverk imon! men det är gött :)

Ha det! puss & kram!

sick-sick-sicko


hejhejhej

denna dag har spenderats med pyjamas och plugg. är nämligen sjuk:(   och det är inte kul. man blir så degig.. usch, gillart inte!
men imorgon ska jag gå, för efter skolan blir det en brakmåltid på donken och sen gymmet med tjejerna:D
bra kombination (y) hihi!


idag känner jag träningsverken från igår också! ;) känns härligt!

och nu blir det top model och mera plugg.
bye bye =)

kroppsbalansen är på tipp!

buenas noches

idag gick jag på mitt första pass på gymmet - ever. haha :) jag och gullejosse gick på body balance. (Kroppsbalans, som jag så stiligt kommit på :D) det var rätt svårt faktiskt, speciellt som en svag liten nybörjare som jag själv :) hehhe, men jag ska lära mig! så det blir fler gånger, garanterat ;)

denna kväll har mestadels bestått av pluggning, pluggning och åter pluggning. Historia, bah.. och nu tror jag en liten stund mera pluggning. så ni kan väl tänka på mig när ni nu går och lägger er och be en liten bön för mig. - I say a little pray for you..!! hehhe, då går det säkert bra :)

gracias, Adios ;)


in the evening when the stars are shining bright, woh!

hejsan alla:D

idag gick jag i skolan. som alla andra vardagar :) fördelen med det är kompisarna<3 smack! det är alltid ett nöje att se er sittandes i korridoren när vi kommer lite senare än alla andra :) hehe!
nackdelen är alla prov och läxor, och sega lektioner of course

och det var lite om vad jag tycker om skolan! trrevligt, inte sant? (y)
nu är i alla fall första delen av matteprovet avklarat, hoppas det andra imorgon blir lika någorlunda lätt :)
historiaprovet på torsdag känns inget bra. men det är bara att plugga på, får gå som det går! right right

jag tänkte faktiskt gå och lägga mig nu, men då påminde min lilla josseposse om att Tila Tequilas nya säsong börjar alldeles strax! jag förstår

inte riktigt det, för förra säsongen skulle hon ju välja sin 'man'?
är det slut mellan henne och bobby tro?
det får vi alldeles strax reda på! ;)

jag köpte en pyjamas idag som jag nu sitter och gosar i :) mums.
god natt på er!


gym på kvällskvisten

hellåå igen ;)

jag och ida skulle ju in till gymmet, för att gå på Bodyattack! med josse och hilda, men nehe. då kom inte bussen!

just den som vi skulle ta gick tydligen inte på söndagar, så vi satt och väntade i 40 minuter, på nästa.
så vi missade såklart passet :(

men vi åkte in i alla fall, sprang och körde lite styrketräning!
sen kom tjejerna ut, helt genomsvettiga efter passet -som vi missade! jag vill också va svettig och få massa träningsverk imon :D
men det får jag väl hoppas på i alla fall! hehhe.

men det är härligt, man blir pigg som en piggelin! :D
nu ska jag käka! (päronen är ju inte hemma än så man får livnära sig själv här i huset ;) 
puss! 

kort från min söndag

halluuu
nu kom jag precis hem från köpstan ;) köpte lite krämer och sånt behövande grejs!



och snart ska jag åka till gymmet och köra Body attack med ida, hilda och josse! yeyy!  :)
satsar på träningsvärk imorn! :D

pussar!!

Bio och sleepover!

God kväll!

igår var jag och josse som sagt på bio - så det blev inget skrivande från min sida.
men kul hade vi! vi såg ju Step brothers, den var faktiskt rolig :D

handlade om två 40-åringar som fortfarande bodde hos sin förälder, den ena hos sin mamma och den andra hos sin pappa.
mamman och pappan träffas på något slags möte och har lite trevligt så där ;) så gifter de sig och då blir alltså dessa 40-åringar styvbröder - step brothers ;) dem beter sig precis som tonåringar! roligt att se haha:D Will Ferrell och John C. Reilly i huvudrollerna :)
värd att se, tycker jag!



sedan sov jag hos josse, myspys vare :) somnade i armkrok och allt:D hehe!

nu ska jag fortsätta kolla Ace Ventura:D går på trean! älskar honom ;)
goood bye!

thhhursday

hej!!



idag är en glad dag! torsdag- kort dag, slutar vid tolv ;D
jag, josse och ida går till stadsbiblioteket för att bryta normer! vi skulle nämligen gå in där, och ringa i mobilen några gånger så folk börjar störa sig! :) jag började gå runt och va offer, men guuud vad det kändes dumt - jag har nog inte ballar av stål, tråkigt, skulle vilja det - som josefine! det var nämligen sedan hennes tur och det var en sån riktigt jobbig ringsignal också; what'suuuuuuuuuuuuuuuup...! hela tiden hahha, men ida gick runt och spejade på allas reaktioner, och det var allt några som störde sig ;D



sen gick vi alla -och hilda- till gymmet! ;) vår prova-på-vecka började idag, fast det räknas tydligen från söndag till nästa söndag ;D det verkade jättebra! villl börja! måste verkligen få över mammpapp på min sida :)

efter detta åkte jag och mammma till city gross:) eftersom dem åker till tyskland imon (jag följer tyvärr inte med) så köpte hon en massa mat till oss, hahha.
jag köpte film:D - rena rama rolf! älskar't :)

så nu blir det till att kolla på det, fast. jag måste verkligen plugga historia, prov nästa vecka!!
vad svårt detta blev.. jag hatar att välja mellan tv och plugg .. aja, får se!

tjosan!

bryta normer!

tjillevippen!
åh vilken dag! alltid händer något spännande! :D
på so'n - vi hade visst bara ett läxförhör om partierna, och herregud, var inte svårt alls ju :S- här har man gått och pluggat och verkligen plågat sig själv! jaja. gjort är gjort!

men då alla var klara med provet säger vår so-lärare(som vi även har i psykologi) att vi ska ut och bryta normer! - normer är typ oskrivna lagar, alltså som att tränga sig i kön eller vara sån folk inte förväntar sig att man ska vara!
så jag och josse bestämmer oss för att bryta tre normer;
gå på bio och kasta popcorn på folk och sitta och kommentera högt om filmen
prata högt i bibblan och ringa i telefonen
hoppa runt och skutta och sjunga högt för sig själv på stan
(som josse gjorde idag!:D)



asså det var extrrremt roligt, jag bara asgarvade, kunde inte hålla mig! 

det var ju då meningen att medans hon skuttade runt skulle jag kolla på människornas reaktioner! men asså det var svårt kan jag säga när man gapflabbade så enormt. men jag lyckades ändå få endels blickar! mest folk som glodde då.. men då josse sprang runt ett hörn (jag hann inte efter, höll på att dö av skratt) fortfarande skuttande och hoppande börjar en snubbe härma henne, hoppa bredvid henne likadant!



jag såg ju inte detta, tyvärr, men kan tänka mig hur kul det såg ut! hahha! ja det var ett minne för livet kan jag lova! xD
du ska ha beröm du josse, ballar av stål, det har du det:D
haha!

imorgon blir det gymmet med ida och josse! ida och jag ska ta på oss en sån där prova-på-vecka ju! ska bli så kul! längtar:D

det blir nog inget tyskland, btw. Som det ser ut nu.. lite sorgligt, men det är ju inte världens tripp heller, får väl bli en annan gång!
istället blir det bio med josse -som sagt! bryta normer ska det bli!
så ni som ska gå på Step brothers på fredag i kalmar akta er för att få ett popcorn i huvudet! ;)

adjö

tyskland? ja - nein?

jag har ett sådant dilemma!

ska jag hänga med till tyskland eller ej på fredag? nu är det ju inte helt säkert att min kusin ska med och det är väl inte så kul att bara ha massa gammeltackor runt omkring sig? (mormor, morfar, moster med man, mamma, pappa är dem så kallade gammeltackorna;)

vi tar fördelar och nackdelar
för: kul att komma till ett annat land och få se andra saker här i världen!
jag kan ta massa fina kort med kameran (a)

nack: kusinen hänger inte med och jag har ingen att direkt umgås med.

så, jag vet inte. hjälp mig! :)


canoeing in circles!

tjena mors! :D
nu tänkte jag skriva ett litet kort inlägg här - ska alldeles strax ta itu med partierna som vi har prov på imon!

idag paddlade vi för första gången i skolan! för första gången för mig över huvud taget ;) det var ganska mycket svårare än vad jag hade trott!
jag och josse bestämde oss för att ta oss an en båt all by ourselves! allt var frid och fröjd tills vi sätter oss i båten. gympalärarn kollar på oss och undrar om detta verkligen såg rätt ut, josse och jag tittar undrande på varandra, vi har såklart satt oss på fel håll! vi trodde att bak var fram och fram var bak osv.. kvickt fixar vi till det genom att byta plats.
sen far vi iväg! eller något liknande, vi kommer en bit ut i vattnet och sen går det liksom bara runt runt.. vi kör i cirklar! ;) vi förstod inte vad som var fel så vi testade på alla möjliga sett att ro med våra paddlar (inte åror, josefine!;) men vi lyckas inget vidare med detta. ungefär en kvart senare kommer vi någonstans! vi börjar flyta framåt och vi får in en teknik i vår paddling :D så fram vi far, dock fortfarande lite snurrigt men fram kommer vi!
vi hann inte så mycket mer än att åka bort till de två broarna vid skolan.. men vi åkte i alla fall under båda två!
efter detta är vi ganska så stolta över oss själva ;) tills några brudar säger att de har åkt runt typ hela kalmar! hahah
men det gjorde vi bra ändå josse! ;D be proud!

  
(ursäkta den dåliga kvallen och min vackra min men nu blev det så!)

kort och kort inlägg vet jag inte om detta blev men jag var tvungen att skriva detta fantastiska som hände idag:D
nu blir det plugg!
morsning korsning!


yes!

äntligen! nu har jag kämpat för att göra min blogg fin och höstig:) rätt klatchig, eller vad tycks? :D hihhi!


måndag

hallåja!

det är alltid lite jobbigt att varje gång behöva komma på en hälsningsfras men, det gäller väl helt enkelt att ha bra ordförråd (vilket jag nog inte har) ;D
jaja

dagen började med drraaama(!) det är faktiskt kul ;) idag hade vi improvisation-övning. läraren ställde fram tre stolar längst fram där tre personer skulle framföra en slags scen där alla hade en varsin roll som dem skulle improvisera -usch, tycker sånt är lite läskigt, men till slut blir det bara kul:D- men idag behövde inte jag visa upp mig, hehhe. Men kul och kolla på de andra! :) speciellt sofia, elin och jenny med sofias nya film om blommorna i borgholm ;D hahha!



andra gången för mig idag då att dricka milkshake från McDonald's! ja, andra gången i hela mitt liv ;) rätt otroligt när jag tänker efter själv.
första gången var i fredags, förresten. hahha, det kommer bli min nya grej
var så säker på det!

på torsdag följer jag och ida (fler frivilliga?) med josse till gymmet för en prova-på-vecka:D se om det är något för mig;) och så slipper lilla josseposse gå själv(a) det blir säkert - skitskoj!!
nu ska jag tillbaka till politiska partier, som vi har prov i, om två dar! gosh gosh.

myspys!
p.s jenny har namnsdag idag! jenny. hur surt är inte det att jennie inte finns med i almanackan!
men grattis alla jenny's! (speciellt min jenny:D)

tjejerna!

god kväll!
det är rätt sent nu, klockan är kvart över elva och jag har precis duschat och nu känner jag mig redo för bädden ;)
men jag måste bara skriva om denna dag:)

har som sagt träffat mina tjejor idag! vi träffades ute i regnet och blåsten men som tur var hade josse med sig sitt dubbla paraply med sig! :D rätt häftigt, måste jag säga. så där stod vi - under her umbrella-ella-ella-eh-eh-eh- :D och väntade på jenny och ida.
någon minut senare kommer de och vi blåser iväg! ja, i alla fall jossse med sitt paraply. ja herregud:D det var en syn det:D hahha

vi går till robertos och köper pizzza, far hem mot ida och kääkar:D muums.
sen blir det filmkväll för hela slanten! vi såg Dagboken och hyrde senare Juno (men vi blev rätt besvikna eftersom den var inte så bra som alla har sagt) men okej! Dagboken var himla fin faktiskt :)
bilder kommer såklart här! (y)


ida josse jenny jennie:D


jag och jenny!


sötaste!

    
idas hem var det mysigaste jag sett på länge:D jättefint!

nu måste jag lägga mig, usch imon blir det inte kul att gå upp kan jag lova!
gooood night!

det regnar utanför mitt fönster

hej hopp!
här sitter jag denna dystra regniga morgon och kollar på Miami Ink.
Om ni har sett det, blir man inte lite sugen på att tatuera sig? ;)
jag blir det i alla fall :D men, det får nog vänta ett tag!

                                  

senare åker jag till ida, tillsammans med yosofine och jennypenny! woa! kolla på film och ta kort(?!) :D får det nog bli! hähhä. lite häftigt, första gången alla umgås utanför skolan - om man säger så. eller, på fritiden ! hahah, men kul ska det bli!

nu ska jag äta och duscha och kolla vidare på tattoooos!:D
smack!


oh heello!

hejsan hopppsan lillebror

jag tror att denna lördag kommer bli en typisk slappdag. men - jag har faktiskt tagit en liten runda till ÖB i alla fall ;) mycket starkt gjort!
fick köpt lite godis (som är det enda man får köpt där) och har lite skuldkänslor, redan. usch, jag måste försöka att dra ner på det smaskiga. även fast det är svårt.. jag ska bli som jenny!:D inte äta godis på 2,5 år(?) ;) herregud, jag skulle inte överleva. men jag är stolt över dig penny:D

                                                   

nu har jag precis varit ute med matilda, gick runt i lilla färjesta'n (y) jag passade på att hyra en film, Instängd.
rrrysare! har sett den förut, rätt scary faktiskt, men bra! ;) så det blir det ikväll, får se om nån törs och se den med mig kanske? (a) hahha
                                                                                                           

imorgon blir det ännu en filmkväll med tjejorna! looking forward to it!
hallelujah!

tekniska pryl

alltså, min mobil har någon slags damp. den hackar så satan! jag sitter här vid mitt skrivbord och kan inte slita ögonen från den, fascinerande saker händer! den liksom växlar mellan bakgrund och walkman, som om man sitter och trycker på walkmanknappen hela tiden.. men jag rör den ju inte ens!
jag förstår ingenting. jag har ju i och försej slatt den i marken några gånger men det var ett tag sen sist och så här höll den inte på igår..
har ju precis laddat på med 200 spänn och gratis sms, nu kan man ju knappt använda mojängen!

                                                
någon som har varit med om liknande? jag vill gärna inte lämna in den, men jag antar att om det fortsätter så här blir jag väl tvungen..

aja, ett litet deprimerande inlägg om kära mobben! kan ju behövas ibland kanske.
gosigos

ännu en

tjoflöjt!
Härligaste skoldagen, endast historia och svenska, och slutar vid 12! :D
fast idag, en halvtimme tidigare ;)
men så har vi en ny svensklärare.. fan asså. Så tråkig och sträng! vår gamla, Jenny, var mycket mycket bättre! Varför skulle du gå o bli gravid nu?!
eller nu och nu, 9 månader sen! men i alla fall. Kom tillbaka! 

värsta flum-dagen på länge asså! på svenskan, vi ska intervjua varandra. det blir jenny och jag (;
asså herregud säger jag bara. vi kunde inte sluta skratta? kommer inte ens ihåg hur det började? hahha. 
men det var något med 'kåt biff'. xD eehmh, hahah! stackars nya läraren.. ack ack ack =)

usch, nu kommer alla prov, hatar det, speciellt då man måste plugga varje dag! 
politik och medeltiden - låter spännande? javisst

så så blir det. ha det great.
tjohej!

RSS 2.0