Mellandagarna

Nu var julen över, har gått allt för fort tycker jag. Sitter hos kusinerna nu och lyssnar när dem sjunger singstar :D väldigt vackert, må jag säga :) Ska nog gå på bio imon, Förtrollad eller nånting (y)
Oj titta sicken gammal bild jag hitta här då!

image6
Den kvällen är minnesvärd. Mmmm :)

Jaja, nog med trams, ska väl gå o tralla på nån låt snart jag med då ;)

Göteborg.

God kväll. Hur står det till?
Jag själv måste packa och det är ganska så snart, åker ju till gbg imon i ottan och har inte ens börjat med packningen. Men åh vad kul det ska bli och träffa alla igen :)
Har äntligen köpt klart alla mina julklappar nu, eller det var väl inte så många typ 5 stycken men ändå. Så nu har bördan fallit från mina axlar, eller nåt. Hehe. Ska shoppa galet mycket på mellandagsrean, men mina pengar är ju slut så jag vet inte hur det ska gå till, får väl tigga lite antar jag =)
Jag vet inte än om jag ska åka tåg hem från gbg eftersom dem andra åker dagen efter nyårsafton och det vill man ju inte, höh. Men jag har ännu inte beställt biljett, men de löser sig! (som tanten som sket i badkaret sa!) haha förlåt, var bara tvungen.

Ha det trevligt! P.S, Matilda jag kommer sakna dig gumman!! <3


God jul!

Elin, vera och eve. Ha ett mycket trevligt jullov, kommer sakna er nåt enormt!

image3
Elin och vera.

image5
Eve och jag.

God jul och gott nytt år!

Hallå! Imorgon bär det av till kära Göteborg!! Ska bli extremt härligt att träffa släkten och fira jul med dem! Idag var det julavslutning i alla fall, mycket trevligt vill jag lova. =) 
Jag kommer sakna alla mina underbara kompisar, kommer ju inte ses på hela jullovet. :(

Mitt första inlägg på den här bloggen, rätt stolt faktiskt ;)
men nu känner jag att det inte finns mycket mer intressant att notera, så ha en God jul !!


RSS 2.0