True blood - svenska


2.35 - jag tycker det är så kul!! haha. och skarsgård är snyggg..


Vikingaflashback!

3.10!


Alltså jag tycker det är så jävla ballt:D


Back in school


Skolan började idag igen då. Mja, det var väl okej. Kul att träffa alla igen! Det var samling i aulan, sen upprop med klassen och en liten introduktion i fotografisk bild. Slutade vid ett, ganska chillidillig början ändå!

Sedan gick vi till stan för att kolla läget och se tyffa ut. I helgen blir det att åka till vera för ännu mera tuffhet. Imorgon ska vi träffa kristina för sista gången på ett år!! Sad stuff..

Fun with dick and jane på sexan! Peace out home dawgs!

Snart börjar allvaret igen

God kväll! Åh...det är nu min ångest börjar komma!! Imorgon börjar skolan igen och jag bara tänker Vad har hänt med detta sommarlov? Jag vill ha mer mer mer, samtidigt som jag är lite exhalterad att börja.. att träffa alla igen! Resten kan dra åt skogen.

Varför får man alltid fjärilar i magen inför skolstarten?? Jag kan aldrig somna, men det finns ju inget att vara nervös för,hehe. Det "värsta" är ju över, när man började ettan. Det är bara hela grejen att man ska tillbaka till skolan och att nu börjar allvaret igen.. Aja, nu blir det minsann ingen sen natt detta! Nej jag ska borsta gaddarna och gå och lägga mig med en gång! Förhoppningsvis lyckas jag slumra in.

Jag fick i alla fall en bra och mysig avslutning på lovet genom att träffa josse i stan och fika och promenera i parken, det gillarvi :)

Hej skolan och hejdå sommarlov! åh.

Fix och trix

Hallådär! Nu har jag precis stigit ur duschen och ska börja göra mig i ordning, för ikväll blir det grillpartaj hos kristina! En avskedsfest kan man säga eftersom hon flyttar till paris nästa vecka. Så jäkla häftigt. Men hon kommer bli saknad. Så denna kväll/natt/morgon måste bli minnesvärd, så hon inte glömmer oss där borta i le france:)

Kom ju hem från göteborg i förrgår! Det blev en vecka full av shopping,familjen,sola och bara tat lugnt! Alltid lika härligt och alltid lika tråkigt att åka hem. Men jag börjar faktiskt längta lite efter skolan (a) inte själva plugget kanske, men att träffa alla igen och liksom komma igång! höhö. Nej nu får jag sätta fart!

Vi hörs!

Hello again

Hello my dears. Kom för ett tag hem från ikea med matilda,vi träffades där runt elva och såg fram emot en lång shoppingrunda tillsammans! haha, men det gick ganska fort att gå igenom allt och det blev inga storköp precis så vi tog nästa buss hem igen! lyckat, he he. Dock alltid trevligt med ett litet ikeabesök!

Vi sov ju ett gäng hos hilda inatt också, mycket spännande, skrämmande, mysigt, väldigt trevlig kväll! det började med att vi, jag då, josse, ida, hilda och elin åt på Thai Silk och tjötade, yummmie. Sen gick vi iväg mot Hilda för att hyra film och köpa godis (alla utom jag, ska nämligen inte äta en endaste godisbit förrns min födelsedag om en och en halv månad, 22 sep) Jag har redan klarat 4 dar!!

Filmerna vi hyrde var dramat Candy med Heith Ledger, väldigt djup men fin film om droger och drogberoende, den andra skräckisen The hitcher, uäh. Också väldigt bra, och bra att se, man lär ju garanterat aldrig ta upp liftare efter man sett den (y) så det blev lyckat! Sanna spökhistorier drogs det då vi satt i en ring på golvet helt vettskrämda, i alla fall en del av oss, höhö. En asamysig kväll/natt med tjejerna! Det gilllas.

Imorgon blir det åka av till göteeet! can't wait! ska bli apskoj. men ha det fint så hörs vi, pussss och kram.


Stadsfest

God kväll! Är nyss hemkommen från stadsfestennn, med vera och gänget! Sååå kul o träffa alla igen, var ett himla bra tag sedan. Vi kollade när Gabriels band, Astro Boy, spelade -bra musik faktiskt. Sen skulle vi se Hoffmaestro också men det missa vi! Hade en himla trevlig kväll i alla fall, och nu ska jag käka flingor och somna långsamt till ljuuuv musik. Imorgon blir det upp i ottan till Kroken.

PUSSHAJS

Till vardags..
Idag har jag.. spenderat tid med matilda, vicke, oscar, kicken. först tänkte vi spela minigolf men det blev vissa problem med tanke på oscars brutna fot, så det får bli en annan dag. så istället tog vi mopparna och stack iväg till bageriet för att fetta upp oss med kakor och chocolateballs, mmmm. ikväll ska jag nog ut och springa. jappp, så får det bli.

pusshej

RSS 2.0