En dyster dag

Hallå

Idag gick jag till skolan
Idag saknade jag Josefine -krya på dig<3
Idag gick jag till gymmet, det blev lite Body balance! (Jag börjar lära mig..)
Idag är en dyster dag? Jag vet inte varför, men allt känns så ledset. Kanske för att jag just kollade på senaste Harry Potter-filmen, Fenixorden. Den är lite sorglig på slutet där. Men jag gillar Harry Potter.

Anyway- jag hoppas att imorgon blir en bättre dag. Kanske kan dansen på skolan pigga upp? haha, eller inte. Jag vill att det ska bli heeelg. Så man kan sooova. Jag är verkligen inte på topp nu och jag känner heller ingen inspiration till att skriva. Så jag avrundar här och säger god natt.

God natt :) 


En superdupervecka att se fram emot

Goddag och tjo svejs!
Gud vad fort det blir mörkt ute, vaaa? klockan är halv fem och det är kolsvart! jösses amalia!!

Då var det måndag -igen! Jag kände verkligen för att gå upp idag på morgonen, nej nej. Skolan rullade på och efter plugget gick jag, josse och hilda till Lagerhaus! Jag har faktiskt aldrig varit där (vad jag kommer ihåg i alla fall) men gud vad mycket söta grejer det finns! perfekta stället att köpa julklappar på! :) Jag gillade godiset mest, hihi! Och pussmun-telefonen, såklart ;)Okej nu måste jag nog skriva upp alla läxor m.m denna vecka så jag får det klart för mig och kommer ihåg! =)
Tisdag: Matte
              Gymmet och sedan ljusshow(?) hehe, med josse! :)
Onsdag: Dans i skolan
                 Spanska
Torsdag: Historia
                 Gymmet josse? ;)
Fredag: Inga läxor (förhoppningsvis?!) och sen helg!!

Så där ja, så nu måste jag sätta fart med plugget! Inte en sekund får gå till spillo! hahha
Hej då då!

Är det redan fredag?

Hejsan hejsan!

jag som tänkte att jag skulle skriva minst varje dag och det lyckades jag med ett tag men sen vet jag inte vad som hände, jag behövde nog en riktig paus från datorn och internet tror jag.
Ibland kan jag bli deprimerad om jag sitter för mycket vid internet faktiskt. Fråga mig inte varför. För jag har inte svaret. Hehe.

Jag är kär i High school musical3-soundtracket. Det enda jag lyssnar på nu, haha. Jag älskar de låtarna helt enkelt :) Speciellt när Zanessa sjunger, bara för att de är så fina x)
Hehe närå!

Oj jag måste berätta lite om igår. Det var köning på skolan nämligen, till rugbybiljetterna. Jag och gänget var där tidigt, klockan fem! och gissa när de släppte biljetterna?! Kl. 02.00 på natten vettu! Så där satt man i nio timmar utomhus. Men det är ju vad man gör det till, så vi försökte leka lite lekar, som viskleken och sångleken, typ. hehe.
Det var rätt kul och spännande de första timmarna men sen blev det bara för kallt och jobbigt och långtråkigt. Usch. Så förbannat dyrt är det också, jag tog i och försej paketpriset men 400 spänn?! Men det är ju årets höjdpunkt och det är ju en kul grej att se! Får verkligen hoppas att det är värt det nu då! ;)


En del bilder från kvällen -ya man! :)

Nej nu måste jag faktiskt packa, ska nämligen till Blekinge över helgen :D Så vi åker om 45 minuter ungefär! 
Ha det så trevlans!

Ännu en vecka

Oj, nu har jag inte skrivit på några dagar - jag skäms. Men det är bra att ibland hålla sig borta från datorn!

Vad har hänt? Jo jag måste börja med att berätta att igår kollade jag och tjejorna på bio! HSM 3, you know! Herregud säger jag bara, SÅ bra och underbar tycker jag den är, och alla High school musical-filmerna. Vi ska inte ens tala om snyggingen själv, gah. Jag kan säga att det blev översvämning i biosalongen då vi satt och dreglade!! under hela filmens gång, hahah.
Nog om det, se den i alla fall!

Denna vecka har bestått av kort dagar minsann! I onsdags slapp vi den sista lektionen  som är två timmar lång så vi slutade vid tolv, igår slutar vi alltid vi tolv, så.. och idag blev jag en aning sjuk och drog hemåt, så denna vecka har gått fort! fast det gör ju alla veckor, men men!

Det svider i mina ögon sen mamma skar lök, det ligger i luften och det är inte skönt, och så är det så ljust i detta rum och jag har nog feber så jag ska lägga mig ner och vila en stund tror jag. haha.
En sista sak, gissa vem jag såg idag i lilla Kalmar? Barnsångar-Mojje!! lite coolt - tycker jag.

High school musical 3

åååh på torsdag ska vi se dem här underbaringarna! mah love it :)


Presenter från Spanien!

Matilda min bäste vän är tillbaka -den bruna lilla fina saken, hehehe- från Fuerteventura!! :)
Jag blev mycket glad av att se henne då hon kom in för att överräcka dessa fina gåvor :) <3


Detta kanonsöta navelsmycke!


Denna goding! - Parfym DKNY Delicious Night

Du är så underbar min vän <3
Nu blir det att försöka plugga! prov igen om tre dar, åh - hur ska detta gå?!

En eftermiddag vid vattnet

Idag tog jag en promenad. Det var verkligen uppfriskande! Kallt, men lagom kallt. Det var härligt. 
Jag gick ner till vattnet (mitt fotofavoritställe -än så länge i alla fall) där jag tog endel kort! :) Det var grymt fint där nere. 

Rödtott!

Ja, det är precis som det låter! Jag har blivit rödtott:D eller, rödtott och rödtott - jag har färgat håret i mahogny. Typ mörkrött :)

Före:


Under proceduren:
   

Efter (Slutgiltiga -tada!):
 

Det syns inte alltför mycket, men lite glansigare och rödare är det nog allt! Jag är nöjd i alla fall :)


RSS 2.0