Hey


Ni har väl inte glömt att ställa om klockan? En timme framåt! Jag blev lite sur idag när jag vaknade och förlorade en timme, men å andra sidan så blir det ju ljusare på kvällen. Det känns verkligen inte som om klockan är halv åtta nu och det fortfarande är ljust. Men härligt är det, ett steg närmare sommaren!

Vad har jag gjort idag då? Ja, jag har ju inte hunnit så mycket eftersom jag vaknade vid två, eller tre rättare sagt (skäms) men jag gick upp och bestämde mig för att gå en promenad till köpstan. Jag hade faktiskt ett ärende också, att köpa kaninmat! Men när jag kommer fram ser jag ju att det är stängt, såklart. Så det fick bli morötter till lilla ninen istället.

Denna gång tog jag också med mig kameran, så jag gick ner till vattnet och knäppte ett par bilder, bl.a den ovan. Jag tror det är mitt favvoställe att knäppa, en så länge iaf, himlen och vattnet :)

Just det jag sa ju att jag skulle lägga upp en bild på hur håret blev, så här kommer den!

(Okej man ser kanske inte håret så mycket men ändå, och det är mörkbrunt, inte svart) hehe.

pusss


På vift i stan

Hallåja! Kom nyss hemifrån staden, har kollat på lillebror som spelar Fair play cup denna helg. Men innan det tog jag och mamma en shoppingrunda, eller, vi hade ungefär en halvtimme på oss men jag hann ändå och hitta två plagg på Bikbok! Båda halva priset!

Grå cardigan 174.50:-
T-shirt 149:-


Sen åkte vi och käka på mcdonald's, maten man aldrig tröttnar på. haha. De andra skulle sen iväg och kolla på ännu en match men jag hade ingen lust så jag bestämde mig för att ta bussen hem! Klockan var fyra då, och jag tänkte inte på att det var lördag så det gick ju såklart ingen buss då, så jag tog en promenad till stationen, tills nästa buss gick. en halvtimme senare, och jag kom precis perfekt till bussen kom- score! (Fin historia där)

Jag fick även en väldans lust till att färga håret när jag satt på bussen, så väl hemma i ferrytown hoppade jag av vid köpstan och köpte hårfärg, mörkbrunt. Så nu ska här färgas hår! Resultatet kommer säkerligen in senare ;)

Ha det fint så länge, pusss!

Viernes

Jaha, då var det fredag igen! Alltså det är sjukt vad veckorna går fort. Både bra och dåligt, man vill ju inte växa upp för fort ;)

Jag har inga större planer för kvällen, jag fick precis en stor lust att se Harry Potter-filmerna! Älskar dem. haha. Vet inte varför men de är mysiga på nåt sätt.
Jag har redan hunnit göra pizza och ätit upp den (jenny, du vet ju vad jag har för pizza-skillzzzz) hahah, minnen minnen. det var gott och nu är jag proppmätt och känner mig fetare än någonsin, och då kommer mamma hem med mängder av enorma kanelbullar! "det var extrapris på citygross!" hah. gulligt.

Det är väl inte så ofta som jag lägger ut bilder på mig själv så den här bjuder jag på!

Ha en fortsatt trevlig fredagskväll! /J.

Vikarie och rea på bulle


bild tagen av emelie, lillsyrran

Hallå hallå hallå! Här sitter jag och chillar framför datorn, usch varför använde jag ordet chillar? jag hatar det ordet vekligen, haha. oh well! Har upptäckt en låt som jag blivit så kär i - You won med Jennifer Chung, gillar den stort.
Skolan var faktiskt kul idag, det började med att vi hade en vikarie i historian. det känns som om det alltid är roligare lektioner med vikarier? han var skoj! Som när han skulle visa hur cowboysarna gjorde förr i tiden (tyvärr såg jag inte detta fenomen, men josse verkställde så fint senare, det blev ett smärre asgarv) "Crash boom crash! *klapp på röven*" fasen va kul det var.

Efter skolan gick jag och Josse förbi ett hembageri och ser att det är extrapris på wienerbröd! 5 kr!!! fantastiskt! så vi tog chansen, och vandrade sedan vidare mot gymmet med en varsin bulle i hand!

Nu ska jag äta fisk och bli intelligent! Ciao♥

Tatueringar

Jag är sååå sugen på att skaffa mig en sådan! Jag kollade precis på Miami Ink och visst blir man alltid lika pepp på'at varje gång?! De snyggaste ställena enligt mig är nog magen, nacken och handleden. Alltså, less is more. Jag tycker verkligen det är skitfult när hela armarna och benen, hela kroppen, är fulla med tatueringar! Vad är det för speciellt med det då? Nej, det snyggaste är egentligen något litet. Om (eller när) jag någon gång i framtiden skaffar mig en tattoo, blir det nog en som börjar nere vid höften och slingrar sig bak upp mot ryggen, loving it! Här har jag hittat bilder på favvoställen!


Megan Fox & Angelina Jolie. Skitsnyggt på sidan av magen,det står "there once was a little girl who never knew love until a boy broke her HEART". Texter slår aldrig fel.


Jättegulligt med någon liten söt detalj på handleden!



Eller vad tycker ni?

Waffleday


Nej det är ingen vanlig dag för det är våfflans dag idag hurra hurra hurra. haha, fint där. Detta firades med att vi faktiskt fick våfflor i skolan! lyxxxx.! njae, så lyxigt kanske det inte var, de var tjocka, torra och ganska smaklösa. men vad gör det? grädde och sylt fick vi till också! fast sylten går fetbort för min del, haha. Hoppas det blir äkta hemmagjorda våfflor lite senare kanske!

Annars idag då? Jo -vi fick en ny psykologilärare, nybliven pappa dessutom. japp där ser man. han verkar skön och go o allt dedär, så detta ska bli spännande! han var väldigt slapp, han sa det att ibland kanske vi ställer in en lektion bara jag kan lita på att ni jobbar på egen hand osv. men det är ju toppen ;) 

nej nu måste jag lägga på ett kol, ska dra en sväng till ÖB meed pappen! så pussen på err!

Anabola steroider -big no no



Goddagens! är nu hemma efter två timmars föreläsning om dopning! (jag lyckades faktiskt hitta en bild på han som föreläste också här ovan! tuffft ju ;) jag tycker faktiskt han var väldigt intressant att lyssna på, göteborgare var han med, älskar ju göteborgska -haha! Nej men det var väldigt intressant över huvud taget, han berättade om biverkningarna och om flera hemska dödsfall pga av att man går på anabola. Jag trodde faktiskt inte att det kunde vara så farligt. (Inte för att jag nånsin tänkte testa, men ändå!) :p Så det första jag gjorde när jag kom hem var att fråga min bror "Du tar väl inte anabola steroider?!" haha! man vet ju aldrig? Men nej, det gör han inte,hehe.

Alltså, fan ta snön just nu. det hade precis smält bort och så kommer den tillbaka! vill ha sommar sol och häftig pool, gärna de där brudarna i kort tight kjol ju. haha, pusss♥

2303


Musik, engelska, spanska och matte. Lät inte så mycket va;) Men det har varit en lååång dag. På musiken hade vi en vikarie som inte 'kunde något om musik', passar ju bra eller hur. haha nej men det var rätt så slappt, kul ändå! roligaste lektionen på hela dan i alla fall. Alltid kul att sjunga och spela olika instrument!
Sen var det engelska, jag gillar att snacka engelska, men med en 'inte så rolig/bra' lärare blir det en aning tråkigare att lära sig. Spanska och matte till sist, värsta ämnena tror jag, och så har vi de mest av alla ämnen. Jippi.

Men imorgon har vi resursdag! Fast ska ändå upp tidigt för det är föreläsning om doping på morgonen. Ska bli spännande och se vad detta är för nåt! hähh, men sen ska jag nog hem och sooova! :)

Glömma allt här hemma


Ni vet den känslan av att man bara vill åka iväg och umgås med familjen, eller när man bara längtar tillbaka? Så känner jag nu. Jag vill inte vara här, just nu. Home sweet home, jo visst. Men ibland blir man bara trött på allt.
Just nu vill jag bara ta nästa tåg till Göteborg! Till mormor och morfar, till deras stora hus och bara ta det lugnt. Träffa kusinerna och ta en mysig sväng på stan. Bara umgås med familjen. Alla minnen man har tillsammans med kusinerna, önskar att vi inte växte upp så fort. Vill verkligen inte att vi växer ifrån varandra för vi har så kul när vi träffas!
Men det blir förhoppningsvis en resa till Gbg snart. Antagligen på påsklovet! Can't wait. Mitt andra hem, helt klart, och antagligen mitt hem i framtiden :) Skulle inte sitta fel alltså!

Nej hörni, jag drömmer vidare;) pussar

Min helg

Fredag: Kycklingspett och mys framför teven med Ben&Jerry's half baked
Lördag: Underbar dag på norra Öland hos farmor och farfar
Söndag: Stan och träning

Byxelkrok

Godkväll :) Idag var jag med familjen uppe i Byxelkrok hos farmor och farfar! självklart passade vi på att va ute i det härliga vädret och den underbara naturen! jag och mamma gick en strandpromenad och tog endel kort! =)






scream and shout



hallå hallå. uppsats idag på svenskan de tre första timmarna och jag skrev om våren! jag tycker det gick helt okej, men det får vi se. och sen var det engelska, jag fick reda på att jag fick VG+ på engelskabokprovet och jag är mycket nöjd. man önskar ju att man var lite bättre så det räckte till ett mvg men, jag är nöjd!
och nu ska jag hoppa in i duschen! snart är det heeelg!! wehu :)

Pussss

Spring




Apropå våren. Jag sitter här och försöker klura ut lite som man kan skriva om på uppsatsskrivningen, då jag ska skriva om en vårdag. Visst har jag en hum om lite som jag ska skriva, men nu är det ju så att den här uppsatsen ska vara på 3-6 sidor och jag är bara en aning orolig för om jag kommer kunna skriva mycket om våren. Tvek på den. Men jag försöker vidare! Nu vill jag helst av allt bara ha helg..
Pusss på er ♥

Dä ä vår!

ååååh ännu en härlig dag!! man känner att livslusten börjar komma tillbaka! :D så nu ska jag käka lite och sen ut och ta härliga vårbilder!! jag lägger antagligen upp bilderna sedan!
see ya!

What is up

Hej hopp! Ursäkta för bildbristen jag har haft de senaste inläggen, även ursäkta för inläggsbristen..! men jag har varit ganska off de senaste dagarna och nu pratar vi inte mer om det. Eves fest i fredags och klassferren i lördags var KUL! that's it! ;D

En sån underbar vårdag vi har haft idag, inte sant?! Jag vill ta bildeeeer men nu är det så att min kamera är tillfälligt borta, vet inte var den är och håller på och letar för fullt, samtidigt som jag försöker skriva lite plugg och städar!! Gud vad jag längtar till helgen. inte för att det händer något speciellt, men det är nog mest därför jag längtar, jag behöver nog bara ta det lugnt. Så, nu ska jag försöka plugga lite till och kanske leta efter kameran, åh städa!
so much to do and so little time! nä inte precis, men typ. HEHE, gå nu ut i vårvädret och skrik ett litet vårskrik, puss på er!

Partaj

Good mooornin'! Hur mås det?! Själv så är jag rätt seg, samtidigt som jag är taggelitaggad! Seg efter eves 'barnkalas' igår, och taggad till klassfesten ikväll! wopwop!
Så nu sitter jag och Vera här, en aning trötta, och håller oss roade med hjälp av Vänner! Gårkvällen var kul! Träffade goa människor och åt chicken burger! Eve var så jättegullig så hon hade köpt hem Mcdonald'smat som tilltugg! Åh chickenburger med, den godaste :))) eheh! jaja! det var skoj!

Nej nu får jag gå och va social! ;) ha det bra! Pusss


Ett slarvigt ihopsatt inlägg

Tjenahejsan! Jag måste be om ursäkt för dålig uppdatering! men det har varit annat som tagit upp min dyrbara tid. så som, plugg.. och sånt..

Jaja! Idag var en ganska okej dag, inte så jobbig, men ganska seg. FÖRST OCH FRÄMST grattis än en gång till min kära vän elin, som fyller 17 idag! =) grattis grattis grattis. Matteprov, gick väl okej men usch vill inte veta resultatet, vi var i simhallen på gympan, dock inte jag eftersom min öronpiercing inte läkt ännu, så no KLOR for me! ;) Och till sist så kallad labb på no;n! Och sedan, like all tuesdays, träning med Josseeen:D Body balance, mmm..nice!
Och nu vill jag bara att det ska bli helg, då jag har TVÅ saker att se fram emot. På fredag är det försenat födelsedagspartaj för EVE :) och sen på lördan KLASSFERRE :) asnice, så att säga. Dock kanske lite jobbigt med två kvällar i rad, men äsch, vad göra?! :D hehe.

Ursäkta för ett ganska slarvigt ihopsatt litet inlägg denna afton, men hoppas ni fick ut något av det i alla fall?! ha ha!
Puss på er!


Måndag

Då var det måndag igen. Usch, denna veckan är inget jag ser fram emot. Jag kommer väl antagligen inte få en ledig stund, eftersom svenskarapporten ska in på torsdag! det känns en aning tveksamt om det kommer bli klart. så jobbigt att veta att man inte kommer kunna göra något annat än att plugga.
Fasen vad skönt om det vore sommarlov imorgon! Det känns som om det är så långt bort även fast det egentligen bara är 3 månader, lika länge som vi gått i skolan sen jullovet.



Bort med allt jobbigt och hit med sol, bad, glass och allt som hör sommarn till!

Footprints in the sand


I see my life flash across the sky, so many times have I been so afraid. And just when I have thought I'd lost my way, you gave me strength to carry on. Thats when I heard you say
I promise you I'm always there when your heart is filled with sorrow and despair, I'll carry you when you need a friend -you'll find my footprints in the sand.
Leona Lewis

streamin


Denna dagen har bestått av:
Våffelfrukost
Vänner
Handla
Mjukglass med karamellströssel

En annan slappis/mysdag. Skönt att vi är lediga imorgon också. Snart ska jag käka, så får jag se vad som dyker upp sen! Puss

Hymn to the sea


Jag kom på mig själv med att sitta och nynna på denna underbara låt. För övrigt en utav de vackraste melodier som finns. Egentligen var det min bror som 'kom på mig'. eheh. "JENNIE?! -jaa??" (jag trodde han skulle skrika att jag skulle hålla käften, men istället; "bara för att du sjöng den så ska jag se titanic nu!" (haha, gulligt) "-bara för att jag sjunger så bra" haha. nej. men lite roligt va det :)
Visst är den för vacker?

Melodifestivalen

God kväll på er.
Här sitter vi och kollar på melodifestivalen, ni också kanske? Alltså, måste säga att jag tycker det är ovanligt dåliga låtar i år! Ta t.ex Caroline af ugglas Snälla snälla. Exakt, snälla. vad är det för låt?! Och higher, något inspirerad av Velvets Take my body close? Eller vad tycker ni? Melodifestivalen har sjunkit lågt genom åren, och det blir bara värre och värre.

Melodifestivalen år 2000 var mycket bättre!! hehehe. Kanske inte så himla bra låtar, men det var ändå bättre! Massa olika svenska artister som programledare.
Jag och matilda bara ÄLSKAR denna medley som dem sjöng i slutet:D Kommer ihåg hur vi spelade över alla låtar till just den här delen. Vi sjöng med och övade in alla dansmoves!:D Björn Skifs och Lasse Berghagen är bäst! hahah!



Schlagers är riktigt härligt egentligen ju!

ain't no sunshine

God morgon! Hur står det till idag?
Själv är det lite sådär.

Men jag ska försöka att rycka upp mig, åka till kalmar med pappa, kanske gymma lite, och sen troligen träffa matilda. japp, så ser det ut.
ursäkta för ett kort och tråkigt inlägg, men som sagt inte på så bra humör. Vi hörs nog senare idag!
Puss på er!

I like


det som min kväll mestadels bestått av. läsning av bästa boken någonsin - twilight. samtidigt som jag smaskar på malaco truly. mycket myspys. min mage mår dessvärre inte så bra nu. lustigt det där med gelatin -löss, hårstrån och grisfett. mums!

ha en toppenkväll kamrater!

on my way

God morgon! Ah- härligt att få sova ut. lite i alla fall! nu ska jag ju börja göra mig i ordning för en tripp på stan med mina tjejor!
och nu har jag bestämt mig! no more sugar!! kommer ni ihåg att jag skulle sluta äta godis för ett par dar sen, well. det gick ju sådär! men nu är det verkligen allvar. jag ska inte sluta helt! bara minska på det.. bli av med sockerberoendet! bli mer hälsosam helt enkelt!
wish me luck! och nu måste jag skynda mig på -ehehe!

puss!

Dear nobody

hej tråkiga engelskabok, nu ska jag läsa dig för på torsdag har vi bokprov om dig och jag har endast kommit halvvägs!
good luck!

whatuup

Hallå hallå!
skola träning innebandy idag! japp, lång skoldag, Body balance efteråt, skönt som vanligt(!) och nu kom jag precis hem från innebandyn med emelie och matilda. oscar, lillbrorran spelade. tyvärr blev det förlust, 5-4. attans.

och nu sitter jag och försöker njuta av kvällen, eftersom vi är lediga imorgon! aldrig fel ju! så nu ska jag kolla vidare på filmen. byyyye:)

She's the man!


äntligen klar! har suttit och väntat på nedladdning av denna! She's the man! Okej, vet- det är en typisk något töntig amerikansk high school film.. men den är rätt härlig faktiskt! piggar upp om man är på lite dåligt humör ;) gillar amanda bynes också, så skön;b
så nu blir det de sista timmarna innan sängen en titt på denna! tjing!

the day


Jag förstår inte. Ena dagen är det soligt som bara den, härligt vårväder! Nästa dag ser det ut- så här.. kallt och blött! då känner man verkligen inte för att vakna.
Men jag tog mig upp och släpade iväg mig till skolan i alla fall. och kan man tänka sig! jag klarade mig through out the day! yippiyay! tjohej! hehhehe.

Nu är i alla fall (nästan) alla prov genomförda, har matte och ett bokprov i engelskan kvar, men det känns ändå lugnt och läxfriare än på länge. Skoldagen började med musik! men, denna dag blev det inget plingande eller sjungande, utan de blev film, dokumentär om The beatles. ganska intressant faktiskt, hade varit ännu mer spännande om det inte hade varit på morgonen efter en helg då man är som mest segast och tröttast..jaja! Över till engelska, vikarie, vi läste i en bok i nästan två timmar. (sovmorgon vore ju inte helt fel och inte helt onödigt i detta fall tycker man) Lunch, spanskan flöt på och till sist matten, då vi var tvungna att sluta efter en kvart eftersom läraren skulle iväg på ett möte! Waho! Den här dagen var ju inte så där supernödvändig -hade lika gärna kunnat stannat kvar i sängen om det inte vore för den enda anledningen att gå till skolan- vännnerna mina!

så! där fick ni i stort sett my day in school. alltid himla intressant, righhht?
haha, tönt.

jag slänger här in en dagens för omväxlings skull! puss på er!


tröja, lindex
jeans, vila


summer

idag har saknaden av sommaren varit extra stor! tänk att bara kunna gå ut iklädd endast något lätt som bikini eller whatever -gå ut på altanen och lägga sig ner och sola, eller leka med vattenspridaren! tänk att kunna cykla till stranden i shorts och linne, solglasögonen på, och plumsa ner i det blå! åh, så skönt. sitta ute sent på kvällarna, då solen fortfarande lyser och värmer så där lagom härligt. kan det inte bli sommar snaaart?!


RSS 2.0