Intresseklubbbben?

HALLÅJA. Jag är hungrig, men jag är för lat för att gå ut i köket och fixa till något. Plus att jag känner på mig att inget gott finns. Jag är så jäkla lycklig över att jag för en gång skull inte har något plugg som kväver mig. (eller nåt plugg finns väl alltid, men jag orkar inte) OCH det är bara drygt tre veckor kvar till JUL! 

Högst på önskelistan: Videokamera. Har kommit underfund med att jag ÄLSKAR att spela in små filmer. Hitta på sketcher och sånt kul. Jag och mina vänner spelade alltid in när vi var små. Men dessvärre har man ju "vuxit ifrån" det där nu på äldre dar. Men kom på det för ett tag sen att det är ju jäkligt kul! Så det önskar jag mig. Sen om jag får det är en annan femma, eheh.

Nehe nu får jag fortsätta med städningen,mitt rum ser som vanligt ut som en katastrof. Ska nog sätta på lite julmusik och unna mig en lussebulle eller två först :) CIAO!


hahhahah

Roligaste på länge!


Första advent och greveholm

ikväll..

blir det new mooooon ♥

MONTAG igjenÄr det bara jag som inte pallar plugga? Ärligt, kan vi inte demonstrera om att förbjuda läxor. Norge gör så, varför skulle inte vi? fyfan för plugg. NÅJA dem kommer väl på det när vi har tagit studenten i guess.

Har bakat toscakakor -mm-m-m! SÅ nu ska jag käka upp dem...NAMNAM. kände att detta var ett nödvändigt inlägg, nu ska jag äta sen ska jag försöka plugga lite i alla fall. puss och hej

vill ha J to the U to the L neuw tack

Hallå hallå! Kom just hem ifrån stan. Har varit runt hansa city och kollat igenom affärer med syster och mam. och FASEN va man längtar till julen när man ser alla julskyltningar, julgodis, och alla blinkande lampor och stjärnor! ihihi, jag köpte en lila julstjärna,mys! 
Sugen jag blev på att se lite Pettson och Findus eller någon annan gammal julkalender. ÅH vill ha julafton nu!

SEE YOU LATER ♥

burr

TAGGA KÖNING

Oh no, no more


just nu önskar jag att jag vore en björn. gissa varför? jo för dem går i ide under vintern! lyckans ostar. tänk att bara få lägga sig under täcket (okej inte för att björnar har nåt täcke men whattheheck) -bara glömma omvärlden för ett tag. det skulle vara så jäkla skönt! för ibland blir jag bara så trött på allt. allt och alla. åh. 

Something's missin for sure.


ny header..

IGEN! hihi. jag tror jag gillar dedära med att redigera och dona o fixa med bilder. vad tycksss?
puss och kjam nu blir det pluggi! yey.


BIO

nu drar jag in med ett helt gäng för att se och njuta av michael! ♥


20.56

hallå hallå! är inte så aktiv vid bloggen längre märker jag,men man har ju sina perioder. Har typ inte tid längre, plugg heeeela tiden. man blir sjukt deppig, tänk livet utan läxor?! eller skola för all del.. men -läxor! usch

Så nu sitter jag här och sjunger sing-along till high school musical låtarna, sjukt underhållande, haha. Ska försöka se om jag kan fylla på min tolka-en-låt-redovisning till imorgon! ciao babes

RSS 2.0